Известие

Collapse
No announcement yet.

Американски питбул

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Американски питбул

Търся за един приятел американски питбул, препоръчително с някакво родословие.. по-расово

цената не е от кой знае какво значение, ако кучето е хубаво

мерси предварително
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Тяна питай в този развъдник, доставят и крокодили по-поръчка http://www.puppyexportimport.dir.bg/...737347&dflid=3
    Last edited by Доко; d.m.y г., 19:47.

Comment

То крокодил и аз мога да си внеса ако имам достатъчно пари.Ма като гледам не са имали нови кучета от миналата година и по снимките са едни и същи кучета не чак толкова екзотични ,като за поръчка за внос.
      По-добре се опитай да се свържеш с някои от "лунатиците" тук http://pitbull-bg.org/forum/viewforum.php?f=16
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        То крокодил и аз мога да си внеса ако имам достатъчно пари.Ма като гледам не са имали нови кучета от миналата година и по снимките са едни и същи кучета не чак толкова екзотични ,като за поръчка за внос.
        По-добре се опитай да се свържеш с някои от "лунатиците" тук http://pitbull-bg.org/forum/viewforum.php?f=16
        Тей тей или направо тук да гледа
        http://pitbull-bg.org/forum/viewforum.php?f=14
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          Сайта не го гледай, не ъпдейтват инфо, само за контакт е. Това е едно от най-големите депа за внос и износ на кучета и др. животинки, а и Стоян спомена родословие. А ти се пробвай да внесеш крокодил, аз пари ще ти дам....
          Last edited by Доко; d.m.y г., 21:33.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Сайта не го гледай, не ъпдейтват инфо, само за контакт е. Това е едно от най-големите депа за внос и износ на кучета и др. животинки, а и Стоян спомена родословие. А ти се пробвай да внесеш крокодил, аз пари ще ти дам....

Колега,за какво ще даваш пари?!? В неделя се прибирах от морето и на околовръстното на Сливен,имаше няколко крокодила.Единият даже ми махна да спра

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
              Колега,за какво ще даваш пари?!? В неделя се прибирах от морето и на околовръстното на Сливен,имаше няколко крокодила.Единият даже ми махна да спра
              Ааа, пари давам само за внос, с родословие от Нил

Comment

Има и такива.
                Каквито си поръчаш.
                То и на цвят го докарват!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

купих от едно момче от радомир един страхотен мъник, майката и бащата нямаха родословие, но са много добри екземпляри въпреки това

малкия е страшен - на месец вече е игрив, общитетелн и силно дърпа хавлията, с която се завива, има добра здрава мускулатура и е с уникално красива цветова окраска - пясъчен с ярко сини очи
                  Attached Files
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Чуден, чуден. Само да не му лакират ноктите Ако не си го кръстил Вихър и Балкан са мойте предложения
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi
                    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

не е за мен за съжаление, макар и с мъка да го подарих, адски много ми хареса кутрето

кръстиха го Лео, което е тъпо според мен

бях му харесал Роршах !
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Ееее те направо са го белязали с това име.Това не е име за куче..Лео...От друга страна да кръстиш кучето си на психиатър...Ще е интересно като се напиеш как ще го викаш това куче с такова име
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi
                        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Е то може Рори да му вика пък, другото ще му е офииалното.
                          А ако се гледат такива учени Фройд по върви
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

на Фройд не съм фен

и точно Рори му бях измислил за кратко, и дето ти викаш официалното му да е Роршах
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Евала Стояне! Чувал съм, че е добре в имената на кучетата да има Р.
                              P.S. Ракията съм я приготвил, ама малко време ми требе да те поканя, ти си знаеш защо!
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                              X