Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на кола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=търтей]
    Първоначално публикувано от "Z:)m":ufqfbzn8
    ..тукашните сервизи и майстори, но те нямат ключ за моите свещи да ги развият
    ми то камъка струва 5-10 лв и го има у сека железария
    няма друг начин за мерене - е освен ако боднеш 5-1 и запалиш съединителя[/quote:ufqfbzn8]
    ...нъц.. не ставало с камък... требело да е некъв удължен тръбен ключ
    Иначе съм правил разни опити от рода на - да я оставям на стръмен наклон на 1-ва предавка...но и тогава, понякога превърта 1/4 оборот, а понякога си кове...
    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
      ...нъц.. не ставало с камък... требело да е некъв удължен тръбен ключ
      я им предай да се запозастрелят публично и не стъпвай там повече
      има си специален камък за свещи с този размер
      я изюди стефан да земе да ти закупи - има в бриколаж примерно
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Абре аз ви викам че във фантастико продават дето е хранителен магазин, а какво остава за някой специализиран магазин да нямат то ще си е живо безобразие.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
          Абре аз ви викам че във фантастико продават дето е хранителен магазин, а какво остава за някой специализиран магазин да нямат то ще си е живо безобразие.
          Бе аз на времето си взех ключ за свещи от Шел за 5 лв и той се счупи на първата свещ още
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Working...
          X