Известие

Collapse
No announcement yet.

Дупка с шип на СОП и Ломско

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дупка с шип на СОП и Ломско

Жената каза сега, по новините казали, че някой гумаджия в района е решил да забогатява на бърза ръка...

та който не е чул, да знае, да внимава с дупките там....

Полицаите уж го били открили и е махнат, ама според мен утре ще има в друга дупка....пък сега като казаха по новините може и други дупки по света и у нас да оборудват....та опичайте си маневрите и ако случайно ви се случи погледнете и звънете по инспекторатите...
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

И аз го гледах,това си е опит за предумишлено убийство,но прокуратурата едва ли ще успее да докаже нещо за съжаление,само могат да предполагат.Колко ли са спечелили от няколко коли?Доскоро мислех ,че откачалки има само в Америка,но и тук се навъдиха много.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ей такива пед*расти дърпат България назад!!!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Ето линк към репортажа за който не го е гледал:
        http://www.btv.bg/news/bulgaria/stor...o_v_Sofia.html
        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Ако го хванат да му дават шиповете и да ги гълта пряко по БТВ за назидание
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Този дето ги е поставил и застрашава Пътната обстановка и живота на хората заслужава да бъде публично бит с камъни.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Варварщина!
              Дано хванат кой ги е слажил тия шипове.
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Да не вярва човек ,че има чак толкова малоумни хора . Не стигат дупките не стигат идиотите по пътищата сега и шипове . В други ден сигурно ще има и пртивотанкови мини , че на някой му липсва акъл в главата ....
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                sigpic

Comment

В репортажа не споменават ли не за нарочно поставен шип, а за щръкнало парченце арматура от само себе си?

Comment

Първоначално публикувано от nako7 Покажи съобщение
                    В репортажа не споменават ли не за нарочно поставен шип, а за щръкнало парченце арматура от само себе си?
                    Не
                    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Дето се вика, прост народ-слаба държава.Въпросът е само...докога ще търпим?

а за собственика на шиповете, моя подпис....
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                      X