Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ми колата, открадната музика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Аз бях на Камчия уикенда,там също беше лудница.Много ц*гани имаше обаче,ад...Плажът в един момент буквално почерняИстинско черно парти
    За сега най-цивилизовано е на Албена
    На шкорпиловци имаше също адски много народ,от братята роми нямаше много,но гората където са палатките е заприличала на бунище.
    На камчия е добре,но във повечето случаи водата е мътна заради реката,а на последък и много роми, от близките старо оряхово,долни чифлик,пчелник и т.н
    Аз тази седмица мисля да отида на иракли където плажа е перфектно чист ивицата много добра,няма толкова народ и да се надяваме кражбите не са стигнали до там още,а иначе на обзор също се краде много.
    Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 13:18.
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

аз затова на плаж не ходя

евентуално на някои скали или с някоя лодка/яхта навътре

да ми врещят и крещят отвсякъде невъзпитани селяндури и кенефи - не мерси

тези кражби обикновени ги осъществяват едни и същи бандички, 2-3 пъти ще ги хванат и ще секне
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        аз затова на плаж не ходя

евентуално на някои скали или с някоя лодка/яхта навътре

да ми врещят и крещят отвсякъде невъзпитани селяндури и кенефи - не мерси

тези кражби обикновени ги осъществяват едни и същи бандички, 2-3 пъти ще ги хванат и ще секне
        Аз обичам плажовете,но напоследък достъпа до тях е труден без значение дали е голям морси курорт или по безлюден плаж-при единия ще платиш 10лв за паркинг ,20.лв за чадър и шезлонг и пак не е гаранция че няма да ти разбият или надраскат колата,а при другите незастронени плажове пък няма път или е ужасен и ще си потрошиш колата или ще паркираш на майната си където като ти видят колата ще кажат тоя го няма никакъв що да не е разбием без значение какво ще ти вземат.
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE Покажи съобщение
          Днес ми разбиха 156цата на плажа и са ми взели музиката, та ще съм благодарен някой колега ако следи обявите по автофорумите и види някой компонент от следните модели да сподели линк.
          усилвател Pioneer GM5100Т
          говорител с кутия Hertz ES250
          кондензатор Dietz 1F
          преобразувател високо към ниско Audison Connection Sli2
          Без коментар... че ще е нецензурен.

Едва ли ще се появят по форумите, но ще имам едно на ум.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
            Абе не знам за коя част на Гърция говориш, ама аз вече 7 години прекарвам средно по 1 месец през лятото на Тасос и не само че не треперя кво оставям в колата, ами дори не я заключвам.

Оставял съм си дори лаптопа в отключена кола със свалени прозорци. Но все пак е остров и апашите не смеят да пипат - щото после ще ги причакат на ферибота.
            Говоря за Солун не за цяла Гърция,и казвам напоследък,а и ти много правилно си го казал за Тасос,остров е и не смеят много да пипат,ама иначе не само Солун а и по Халкидики,Врасна,Аспровалта и Ставро бая се пипа и то и от наши мургави братя.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Тошко, съжалявам ама вероятноста да си намериш музиката е почти нулева. Просто в тая държава няма оправия. Ако са допълнително поставени компоненти можеше да ги застраховаш.
              Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Working...
              X