If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги днес случайно попаднах на снимки от това място и направо не можах да повярвам,че има такъв рай в България.Някой ходил ли е там и какви са му впечатленията-цена,състояние на къщите и изобщо като цяло заслужава ли си
Аз съм ходил - готино е, имат всички удобства, че даже и екстри, но не е лукс....
Частна собственост са и не се отдават под наем.... или поне през Март тази година не се отдаваха
Ееее тъпо,защото гледах снимки на едни мои съграждани,цяла компания са се снимали там,ама явно някой от компанията има нещо връзки или направо някоя от къщите е негова..
Колеги днес случайно попаднах на снимки от това място и направо не можах да повярвам,че има такъв рай в България.Някой ходил ли е там и какви са му впечатленията-цена,състояние на къщите и изобщо като цяло заслужава ли си
Чак пък рай - струва ми се цигания.
Явно са правени от ентусиасти, чудещи се къде да си хвърлят парите, въпреки че има екзотика, но не са естетически издържани и меко казано бие на кич.
Идеята е великолепна, но изпълнението е хаотично - прилича малко на циганско гето.
абе, пичуве...как са уредени законово тея неща?Язовирите все пак не са ли държавна собственост...айде, лодка, яхта, каравана на понтон-ОК..ма...къщички?
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Страхотна природа ,къщичките са си естествено незаконни,регистрирани са по няква схема като плавателни средства,но по лошото е ,че достъпа до брега е максимално затруднен.,Малко снимки от миналата година.
Comment