If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да кажа само, че вече всичко си се работи и през копче. Вчера направих чертежа на преходната планка и я поизрязах от каквото имам налично. Някой ако му се намира някаква поцинкована ламаринка или някакъв равен детайл от някаква алуминиева сплав 3-4мм дебелина и 5/5см да свирка.
п.с.
Благодаря за комплимента, но напоследък се сблъсквам само с неразбиране и неодобрение. Дано скоро нещата се променят.
Качи ли ги на колата?
Питам защото аз също съм го правил тоя експелимент и ги насадих на конзолите на 155, но при качване на самата врата се оказа, че ъгъла на самите врати/колонки/ е различен и реално огледалото стои наклонено надолу от самата си основа. Сега съм на стадии-цвента заварка за промяна на ъгъла на основата, но преи 155 е съвсем различно прибирането от 145 де...
на моята кола съм ги качил и пробвал, всичко си е 6+
Знам че на 155 огледалата се завъртат на горе... снабдете ме с едно огледало и ще направя чертеж . Трябва ми заедно с основата. Стъклото не ми трябва. Пък после колко бира да изпия и паржоли мога да изяяям в приятна компания не е истина
п.с.
В интерес на истината с ел. задвижването от 166 май ще е по-лесно, без значение на какво се слага
Аз пробвах огледалата от Капа защото се прибират нормално. Изобщо не съм имал предвид да правя оригиналните огледала на 155 /дето се въртят нагоре/ с ел.механизми. Според мен е безмислено това. Те пак ще се чупят в основата си точно поради това въртене.
Мисълта ми беше, че се различава наклона на вратата при Капа и 155.
Съжавявам, че се намесвам въпреки, че като чета написаното у мен се бори емоционалното с реалистичното.
Както се вижда в аватара ми имам 146 и 166 - двете са ми като рожби, но и при двете нямам тази опция и изобщо не ми липсва.
Евала за идеята на колегата.
Comment