Известие
Collapse
No announcement yet.
Лукойл символи да се групираме
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеПреди години имаше една игра на Кока Кола дето подаряваха едни мечета- беше първата игра от подобен род в Българиа. Трябваше да събереш Весела Коледа на срички. Та тогава "Ко" беше най- търсената сричка.
Та пак ви казвам- дайте да правиме фалшификати на О-то. Освен ако нямат серийни номера тия букви.
Comment
-
http://play.novatv.bg/program/nachetiriochi
Гледайте след 2-рата точка.. Направо ми се спира тока.
Ревизоро обяснява схемите с контрабанда на гориво.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеhttp://play.novatv.bg/program/nachetiriochi
Гледайте след 2-рата точка.. Направо ми се спира тока.
Ревизоро обяснява схемите с контрабанда на гориво.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
То щото по другите бензиностанции не работят на същите цени, съвсем случайно, и понеже щото въобще не зареждат от едно и също място горивото...
Накривили сте му шапката на Златев, като не зареждате от Лук-а, а от ОМВ, Еко, Шел или кой знае кой друг. Особено пък като се организира протест, на който се прави оборот на тия...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
Пък вие си групирайте буквички, докато бат' Вальо за n-ти път ни клати, с благословията на пожарникаря...Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
аз оня ден заредих на 2.55 мамицата им ...
ако скочат още малко горивата, отивам, купувам един гюм грес и консервирам талигите ..Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеИли по-скоро е за точно определени хора ... както обикновено в БГ
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеаз оня ден заредих на 2.55 мамицата им ...
ако скочат още малко горивата, отивам, купувам един гюм грес и консервирам талигите ..
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщениеОще в началото на играта точно пред мен един човек мрънкаше, че за 2-ри или 3-ти път му се падало капчицата т.е. О-то..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Не мога да участвам защото зареждам само на ЕКО . Дават си отстъпчица хората, бензинеца им е читав. Имам и карта за 7 ст отстъпка в лукойл ама така и не я ползвам щото не са ми симпатични)
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment