Известие

Collapse
No announcement yet.

питане за адд на азбука

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• питане за адд на азбука

Така , имам питане относно азбука Искам да адна в уина китайска опростена азбука ,защото в момента йероглифите ми излизат под формата на квадратчета,но в настройките на тази си уиндоуска програма ( не ползвам флекс тайп и др подобни) няма въобще китайска азбука. Какво да направя ?

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Стартирай control panel\region and langguage options в табчето Languages има две секции В долната секция, която се наpча "supplemental language suport " постави отметка на Instal fiiles for EastAsian languages.
    Ще ти е необходим и инсталационния диск на уиндоуса.
    п.с. Така в ХР
    За виста и 7 трябва да е нещо подобно.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

а вероятно ще трябва да имаш и шрифт, който съдържа йероглифите в кодовата таблица
      няма начин с уиндоуса да не върви нещо, а има из нета и безплатни
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
        Стартирай control panel\region and langguage options в табчето Languages има две секции В долната секция, която се наpча "supplemental language suport " постави отметка на Instal fiiles for EastAsian languages.
        Ще ти е необходим и инсталационния диск на уиндоуса.
        п.с. Така в ХР
        За виста и 7 трябва да е нещо подобно.
        Направих ,това което си написал , но имам един проблем , диска не се чете от двд-то ,дой линк моля те да сваля азбуката от нета и ми обясни как да я инсталирам ,нака че да се четат китайските йероглифи

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

За линк не се сещам. Не ми се е налагало. Опитай с друг диск. Така трябва да ти се инсталират необходимите файлове за Източноазиатските езици.
          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Не ти трябва азбука, а шрифтове и кодировки за четене на йероглифите.
            Азбука (клавиатурна подредба) ти трябва за да ги изписваш.

Процедурата е точно тази.
            И без инсталационния диск няма да стане... (всеки диск за същата версия - Хр/Виста/7 и разредност 32/64) ще свърши работа, дори и от торент - то просто си взема файлове от там, не преинсталираш.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Благодаря на всички ,оправих се с инсталационния диск

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
              X