Известие
Collapse
No announcement yet.
"ИталФест" в Сестримо
Collapse
X
-
Колегата pla_y_men има вила в Сестримо, покани не на барбекю, и не разведе из прелестите на този край, за което всички присъствали сме му много благодарни. Човекът направил снимката по-нагоре се е справил чудесно. Много хубав кадър. Ето още снимки от темата с реставрацията на 75 Америка-та на Пламен:http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=47735&page=11Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеХа ха много яко! Не стига, че ни изловиха пред Билата на тръгване, ами е имало и снайперист в Сестримо. Ние не че не вдигнахме малко повече шум и прахоляк, за коетооо аз съм напълно невинен
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеПросто се разбрахме вечерта и на сутринта тръгнахме, те хубавите неща така стават, за това не сме звънели на никой.
А и малкия е голям фен на разходките
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЕбаси туй първото кви джанти обара, направо заслепява.....
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеДругият път като се качвате пак,пишете тук,ще дойдем с още няколко фена,да направим мухабет.
Бре-бре, цял италфест сме спретнали...направо не мога да повярвам, минахме само веднъж през центъра и спряхме за 2-3 мин. за цигари. Въпреки, че какво се чудя, истинските Алфи правят впечатление...ааа и готиния пич дето не му се вижда лицето съм аз!
С повече народ ще е още по-добре. А и тази тема дойде дюшеш...все се чудех къде да пиша за такива сбирки
Comment
-
Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщениеСледващия път си поканен, ама си вземи тъмни очила, че ще окьоравееш от джантите...
не съм знаел, че има фенове и в Сестримо! Задължително ще се видим следващия път! И папарака ми е интересно кой е, има добър вкус към колите
Бре-бре, цял италфест сме спретнали...направо не мога да повярвам, минахме само веднъж през центъра и спряхме за 2-3 мин. за цигари. Въпреки, че какво се чудя, истинските Алфи правят впечатление...ааа и готиния пич дето не му се вижда лицето съм аз!
С повече народ ще е още по-добре. А и тази тема дойде дюшеш...все се чудех къде да пиша за такива сбиркиAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
ауууууууууу до Сестримо ! и да не се обадите !!!!!!!!!!
аууууууууууууууууууууууу
иначе готино сте си изкарали гледам !
евала
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеауууууууууу до Сестримо ! и да не се обадите !!!!!!!!!!
аууууууууууууууууууууууу
иначе готино сте си изкарали гледам !
евала
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Аз лично умирам от кеф да карам по участъка Сестримо - Чаира - БелмекенОчевидно няма как да се получи това http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=45543
, но БЛАГОДАРЕНИЕ на колегата tipo 1960има вече тема и неочаквано голям, радващ интерес и от други колеги. Представям си какво ще е, ако се съберем голяма навалица и спретнем колона Алфи по баира...а това трасе си е само за Алфа Ромео /според мен де
/
Comment
Comment