Известие

Collapse
No announcement yet.

SEAT - Walter de'Silva в действие

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
    А ко ше каете за старото Толедо и 155-цата?
    Винаги ги бъркам отдалече като им видя задниците... Но причината вече беше обяснена...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Винаги ги бъркам отдалече като им видя задниците... Но причината вече беше обяснена...
      +1 и аз съм така... и се дразня като сбъркам тоя варел с Алфа...
      145 1.7 16V Boxer

Comment

Абе Леона никак не е лош
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Ми на мен ако ми подари някой една купра с удоволствие ще я взема, нищо, че не е алфа...

Comment

Ми на мен ако ми подари някой една купра с удоволствие ще я взема, нищо, че не е алфа...
            Аз ако не е Купра Р няма да я взема и без пари да ми я дават
            Леона ми харесва и то доста,както и новото vw scirocco.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Абе я се спрете с тия VAGини... Имат 50 модела, от които 51 са базирани на великия гоуф и толкоз
              Last edited by Abar7h; d.m.y г., 20:47.
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

Абе я се спрете с тия VAGини... Имат 50 модела, от които 51 са базирани на великия гоуф и толкоз

Ами това е глобализацията. Дълги години и Алфа беше прокажена с платформата на Типо, ма тоя вид правене на различни коли с еднаква платформа го показаха на света именно Фиат.
                Благодарение на "убавата" типовска платформа, Алфа си загубиха завинаги задното задвижване в масовият клас.
                Само дето ВАГ се оказаха доста по-гъвкави от Фиат.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Аз нека имам Леон Купра Р или Скироко Р пък нека са ВАГини.
                  И на Леона и на Скирокото дизайнера е de'Silva а на старото Скироко е Giugiaro........
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

http://en.wikipedia.org/wiki/Walter_de'Silva#Designs

Много известни и разпространени коли са по дизайн на Де'Силва
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Задната врата на CIVIC...

Comment

Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
                        http://en.wikipedia.org/wiki/Walter_de'Silva#Designs

Много известни и разпространени коли са по дизайн на Де'Силва
                        Там пише, че ГТВ/Спайдер той ги е проектирал... Какво тогава търси надписа "pininfarina" на задните калници на тия коли..?
                        Иначе да, повечето дизайнери са така - голф единичката примерно е проектирана от Джуджаро

Comment

Там пише, че ГТВ/Спайдер той ги е проектирал... Какво тогава търси надписа "pininfarina" на задните калници на тия коли..?
                          Иначе да, повечето дизайнери са така - голф единичката примерно е проектирана от Джуджаро

Ами означава, че ГТВ и Спайдер се произведени в заводите на поточните линии на Пининфарина. Пининфарина не са просто дизайнерско студио, а завод за дизайн и производство. Пежо 406 Купе например също пада от поточните линии на Пининфарина в Италия, а не от заводите на Пежо във Франция.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Ясно де, но там пише "disegno pininfarina" пък уйкипедиата казва, че са на Де Силва...

Comment

Първоначално публикувано от ODPleven Покажи съобщение
                              Задната врата на CIVIC...
                              Като си говорим за задните врати на 156 и за това, колко са "страшни" ... вижте задните на Нисан Терано, който е от 1993г. и, ооо изнената - и той е с дизайн IDEA
                              http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Terrano
                              Attached Files
                              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                                Ами означава, че ГТВ и Спайдер се произведени в заводите на поточните линии на Пининфарина. Пининфарина не са просто дизайнерско студио, а завод за дизайн и производство. Пежо 406 Купе например също пада от поточните линии на Пининфарина в Италия, а не от заводите на Пежо във Франция.
                                Да но до колкото зная дизайна на 406 купе е именно на пинифарина.Гледайки снимки по проваления дизайн на Фиат Купе ,могат да се видят някой прилики с 406 купе

Като казах Фиат Купе - ами и то е дело на Крис Бенгъл отвън,само интериора е проектиран от Пинифарина,обаче вън си пише гордо Пинифарина.
                                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Working...
                                X