ми аз се разбрах с Lazy утре като свърша (надявам се до към 12-12:30 ви звънкам зимате ме и потегляме. Но нека колегите от Пловдив наистина да кажат дали ще са там и да ни изчакат. Аз също имам на Милена телефона. Само за информация моя номер вече е друг 0878 222 129.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За картинг фенове!!!
Collapse
X
-
Посещението в Пловдив беше чудесно. Картинга много хубав и си имаме страхотна шофъорка Алфистка която ни смаза и то с много. Сега Софииската група започва тренировки за да може да се представи по добре другият път
А Алфа Юзера май почвал още от утре
Бат Вас отиде да полива мъката от загубата
Comment
-
Ууууу бееее как можахте да се изложите така ? Тааа писта там е мега лесна (то с картинга коя ли писта е трудна). Да тренирате ей, иначе ви лепим по една табелка такси. Пуснете келешката у некоя софийска писта, да видим добра ли е или просто е назубрила пистето.Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от ZoE23Доста добре се справихте като За първи пут
Насо а тебе ще те чакаме специално да те видиме как ще се представиш като много Знаеш
А иначе добре си натупала наще момчета евала0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от ZoE23Доста добре се справихте като За първи пут
Насо а тебе ще те чакаме специално да те видиме как ще се представиш като много Знаеш
А иначе добре си натупала наще момчета евалаGrande Punto 1.9 Sporт
98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata
Comment
-
Бе аз ако си бях развил навреме кранчето на нитрото, щяха да видят сичкото колеги де зимуват рацитеМа нейсе, оказа се после и бутилката била празна - некой я беше изпил и трябваше да допълваме с бира
Сега почваме яко тренировки и шампионката да му мисли... ке има яко кютек (на пистата де)
Иначе поздравления на всички за хубавото състезание - особено на batVas, с който здраво се сборихме на втория тур
Comment
-
Там нема такива. Имаше доколко помня едни 220кубика или сорт оф и едни 270кубика. Абее и двата са маломощни, но с по-големите определено е малко по-сложно. Примерно на десния завой след старт/финала с малкия няма нужда да пускаш газта, а с големия си требе, което си е вече нещо.Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Бе аз откога се надявам на такъв карт да се кача ама нейсе... с тия трошки само срам бера... На писта "Лаута" пишеше, че имат и картове Ф1, ма аз поне не ги видех - а май и повечето колеги, присъствали на събитието, не можаха да ги видят... кофти работа човечеМай требваше да се пуснеме с Алфите
Comment
Comment