Немат Ф1! Състезателните картове са бая мощни и са с по 6 скорости и т.н. Ония са мааалко по-мощнички. Колкото да ти покажат, че квото си научил с малкия, нема общо с големия.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За картинг фенове!!!
Collapse
X
-
Можем да си направим и в София такъф тyрнир в Красна ПолянаАз ходих на скоро с приятели и е 2 лв. на обиколка и ако платиш за 5 правиш 6 некфи промоции
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Comment
-
Първоначално публикувано от xidraМожем да си направим и в София такъф тyрнир в Красна ПолянаАз ходих на скоро с приятели и е 2 лв. на обиколка и ако платиш за 5 правиш 6 некфи промоции
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
ся кат съм малък мислиш че не знамако искаш да слагаме парички
и отиваме в красна поляна да те науча как се кара а не с тфоя мъртвец
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Comment
-
Първоначално публикувано от xidraся кат съм малък мислиш че не знамако искаш да слагаме парички
и отиваме в красна поляна да те науча как се кара а не с тфоя мъртвец
ма после да не ме гледа накриво
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
споко баце да ме се притесни нещу :P нищо някой път ще се разберем да ходиме да те видим къф си шафиора и алфа-та ти не е мътвец
убава е ама да те видим колко си сериозен да ми дадеш да карам ми обеща ама ще видим
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Comment
-
Първоначално публикувано от xidraспоко баце да ме се притесни нещу :P нищо някой път ще се разберем да ходиме да те видим къф си шафиора и алфа-та ти не е мътвец
убава е ама да те видим колко си сериозен да ми дадеш да карам ми обеща ама ще видим
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turboПървоначално публикувано от xidraспоко баце да ме се притесни нещу :P нищо някой път ще се разберем да ходиме да те видим къф си шафиора и алфа-та ти не е мътвец
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от 75 2.0 turboПървоначално публикувано от xidraспоко баце да ме се притесни нещу :P нищо някой път ще се разберем да ходиме да те видим къф си шафиора и алфа-та ти не е мътвец
на нафтовото доич возило
Comment
-
[quote=75 2.0 turbo]Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от "75 2.0 turbo":15q32t8jПървоначално публикувано от xidraспоко баце да ме се притесни нещу :P нищо някой път ще се разберем да ходиме да те видим къф си шафиора и алфа-та ти не е мътвец
на нафтовото доич возило
[/quote:15q32t8j]
-паметника
-голфо кюмюр
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turboПървоначално публикувано от xidraспоко баце да ме се притесни нещу :P нищо някой път ще се разберем да ходиме да те видим къф си шафиора и алфа-та ти не е мътвец
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Comment
-
Първоначално публикувано от xidraПървоначално публикувано от 75 2.0 turboПървоначално публикувано от xidraспоко баце да ме се притесни нещу :P нищо някой път ще се разберем да ходиме да те видим къф си шафиора и алфа-та ти не е мътвец
Comment
-
мани че тука стана яко Офтопик иначе мъри кажи кога сериозно да хойме да се бегаме на красна-та поляна че на дунев нещу спре да ме кефиFiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от xidraПървоначално публикувано от 75 2.0 turboПървоначално публикувано от xidraспоко баце да ме се притесни нещу :P нищо някой път ще се разберем да ходиме да те видим къф си шафиора и алфа-та ти не е мътвец
Comment
Comment