Абе вие жени нямате ли си та тях да гледате ми само по колежките са заглеждате.
Известие
Collapse
No announcement yet.
dir.bg фън :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DeXАбе вие жени нямате ли си та тях да гледате ми само по колежките са заглеждате.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTIПървоначално публикувано от DeXАбе вие жени нямате ли си та тях да гледате ми само по колежките са заглеждате.
Иначе по отношение на аватара на колежката споделям мнението на БобоДейства като рекламите на чорапогащи
П.С. Е този ми пост ако прочете жена ми...._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от RobertaПървоначално публикувано от DeXАбе вие жени нямате ли си та тях да гледате ми само по колежките са заглеждате.Аз се чудя как аватара на колежката lyuli не е дал същата грешка като твоя
Аре аз спирам, че при евентуален развод жена ми ще ми вземе половината алфа_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Чуждото си е .... чуждоИначе Вие се благодарете, че вашите жени не правят като моята - като ви се ядосат гепят ключовете от колата и газ с летите джанти през бордюра и ниско прелитане на фулл тротъл през дупки тип убийци на колектори
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyАре аз спирам, че при евентуален развод жена ми ще ми вземе половината алфа'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от VenciЧуждото си е .... чуждоИначе Вие се благодарете, че вашите жени не правят като моята - като ви се ядосат гепят ключовете от колата и газ с летите джанти през бордюра и ниско прелитане на фулл тротъл през дупки тип убийци на колектори
А иначе Катя, която някои от вас познават, определено _вече_ споделя възгледите ми за кола. Само малко се мръщи като карам "в обороти"I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
О, определено съм доволен. През такива дупки минава без да се оплаче... Пък и съм наясно, нали знаеш, че зимните са ми същите, само че 14-киI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoдам човек направо да му се прииска да си се върне да си работи в РИСК(сградата им е в БАН) ...
поне я дай на пълната резолюция тая снимка, да си сложим на десктоп това онвата за това е намалена якооооооооо
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuliПървоначално публикувано от valjoдам човек направо да му се прииска да си се върне да си работи в РИСК(сградата им е в БАН) ...
поне я дай на пълната резолюция тая снимка, да си сложим на десктоп това онвата за това е намалена якооооооооо
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment