Известие

Collapse
No announcement yet.

малко информация да ми разясните за тая 146? (mobile.bg)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• малко информация да ми разясните за тая 146? (mobile.bg)

някои ...
    Last edited by ilkodimitrov; d.m.y г., 12:09.
    ALFA ROMEO с главно ''А''

http://www.mobile.bg/11305964962100878
    За тази ставаше въпрос явно човека се е объкал,защото по-рано днес беше дал линк,даже 2
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

Снимките са доста некачествени за да може някой да ти даде мнение.... Единствено се вижда че броните са пребоядисвани

Comment

никои ли не се познава с тоя 4овек или да муе някой комшия

Comment

На фейслифта на 145/146 броните са в цвета на купето фабрично, не е задължително да са пребоядисвани
          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
            На фейслифта на 145/146 броните са в цвета на купето фабрично, не е задължително да са пребоядисвани
            Броните наистина са в цвета на купето...но лайсните на броните не са!

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
              Броните наистина са в цвета на купето...но лайсните на броните не са!
              И к'во от т'ва ???
              Мога да ти покажа кола пребоядисвана 9 пъти за една година чатично, брони врати и т.н. без да е имала удар, само за дребни драскотини за които повечето не обръщате внимание и си карате с тях.

Comment

ама не ми казахте някои познава ли се с 4овека 4е се 4уда да я гледам или не ако имате няква информация за колата моля пишете и дори на ЛС

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  И к'во от т'ва ???
                  Мога да ти покажа кола пребоядисвана 9 пъти за една година чатично, брони врати и т.н. без да е имала удар, само за дребни драскотини за които повечето не обръщате внимание и си карате с тях.
                  Нищо от Т'ва..просто съм констатирал това което виждам
                  И специално при това пребоядисване не е обърнато внимание да се запази оригиналния вид.

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                    Нищо от Т'ва..просто съм констатирал това което виждам
                    И специално при това пребоядисване не е обърнато внимание да се запази оригиналния вид.
                    Е, все пак е 2999лв.

Comment

Working...
                    X