Първоначално публикувано от oem
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Голям смях
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеКажи де ако знаеш нещо.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТочно това щях да кажа и аз. Само от Италбулком вземам Селения и последния рейсинг който взех вече е с логото на Петронас. Има някакви рокади и вече не е FL Selenia а Petronas Selenia. Мисля, че вече финaлно Petronas са купили FL. Вече на тубата има омологацията на FIAT от 2011 година. И между другото маслото наистина е друго. Мирише на друго. Сравних две метални туби от старото и от новото и новото мирише по друг начин.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщениеАз съм си поръчал селения 10/40 от Италия и се оказа,че там се продава в пластмасови туби,а не както тук в метални по два литра,незнам кое ще да е ментето.
---------- Post added at 01:32 ---------- Previous post was at 01:31 ----------
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеНа какво го сипваш тоя рейсинг?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТочно това щях да кажа и аз. Само от Италбулком вземам Селения и последния рейсинг който взех вече е с логото на Петронас. Има някакви рокади и вече не е FL Selenia а Petronas Selenia. Мисля, че вече финaлно Petronas са купили FL. Вече на тубата има омологацията на FIAT от 2011 година. И между другото маслото наистина е друго. Мирише на друго. Сравних две метални туби от старото и от новото и новото мирише по друг начин.) маслото (кара се само с рейсинг
) и ги карах в АХМ да ровят в склада за туба от "старите", защото наистина на вид има разлика...
Иначе това с което е започната темата си е леко смешно, да...
Comment
-
В Плевен Селения купувам от магазина на Кольо Спасов - на бул. Христо Ботев (преди беше зад ДНА, до Савената).Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Да и кутията е друга. Аз знам, че е истинско маслото. И за това си карам с него. Няма значение ново, старо. Petronas са голяма компания и даже някак си те ми вдъхват дори повече доверие.
На 1.8 ТС го сипвам и мотора работи много мазно и тихо с това масло.
Да не съм офф. Ще кажа само, че Ерво07 са абсолютни смешници и първия пост от темата е пълен смях също.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеУ Пловдив има Селения насекъде .. а Евро 07 освен ментета друго не продават, така че верно голем смех. А по въпроса със Селенията ми за мен лично това масло е много смотано, а съм карал и с 10w60.
Comment
-
Ти как ще коментираш тези лагери? Аз нещо недовиждам от снимката. Изглеждат да нямат увличане. На пръв поглед това са най-хубавите лагери свалени от кола които съм виждал.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Много противоречиви мнения за тая Селения и това си е...Говорим за 20к и Рейсинг, защото на дизела мисля, че му е все тая дали е Селения WR или TD...
На мен тия лагери, особено 2-та в средата, на които мисля им е паднала циментацията, не ми се виждат хич ок...
На няколко пъти съм бил на много малко от това да сложа Селения рейсинг при поредната смяна на масло и все се намират повече хора да ме откажат, от колкото да ме убедят да си взема
И поради тази причина съм карал с какви ли не маслаЕдно не съм повторил хахах
Карал съм със Селения 20к, YACCO vx600 и с YACCO Galaxie, Agip, Репсол, ЕLF 10w50 итн...Като според мен френските масла са по-добрите...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеНа мен тия лагери, особено 2-та в средата, на които мисля им е паднала циментацията, не ми се виждат хич ок...
За мен факта, че като сипеш "рейсинг" и двигателя ясно доловимо утихва в сравнение с други масла (и особено в сравнение с 20К) на мен ми говори достатъчно... И не говоря за масло на 10К километра - първото 20К го смених на по-малко от 2К защото го бях сипал само да отмие гадостите отвътре ако има такива... След това рейсинг... Но по принцип както и в много други теми се стига до извода, че всичко е въпрос на вкус (казало кучето и си облизало г.з.)... Иначе за качеството на френските масла като цяло мисля, че си напълно прав, че е може би най-доброто
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеМного противоречиви мнения за тая Селения и това си е...Говорим за 20к и Рейсинг, защото на дизела мисля, че му е все тая дали е Селения WR или TD...
На мен тия лагери, особено 2-та в средата, на които мисля им е паднала циментацията, не ми се виждат хич ок...
На няколко пъти съм бил на много малко от това да сложа Селения рейсинг при поредната смяна на масло и все се намират повече хора да ме откажат, от колкото да ме убедят да си взема
И поради тази причина съм карал с какви ли не маслаЕдно не съм повторил хахах
Карал съм със Селения 20к, YACCO vx600 и с YACCO Galaxie, Agip, Репсол, ЕLF 10w50 итн...Като според мен френските масла са по-добрите...
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment