Известие

Collapse
No announcement yet.

GT дизел или GTA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• GT дизел или GTA

Първоначално публикувано от KGB
    Ех Насо, Насо и ти се качи на кола преди нема и година и стана най-големия спец по-всички коли....няма кола от коята да не разбираш.

Бе аз не разбирам, ама викам, че 250 коньов мотор се му подхожда по-добро окачване повече от на некъф дериват на Топлофикация. Вие къ я мислите таа работа ?

Аз мое карам кола от 3 дена, ма па се ми струва, че мойта е лееекинко по-мощна от коя да е печка от ФИАТ групата в нейния си класец

Сега ми хрумна ! По-добре да кръстим темата "с какво се отоплява Шумахер" ? По-правдоподобно е ?!
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Първоначално публикувано от Naso
    ///...., ?????????? ????? ? ???? ?? ?????????? ?? ??????....???? ???? ? ??????? ?? ??? ??? ?????, ?? ?????????? ????? ???? 6???? ?????? ??? ??-????? ????????? ?? ????, ? ?? ??? ?? ??? ? ????..
    ? ??? ????? ??????? ?? ???? ! ?? ?? ??????? ??? ? ??? ? ????????? ?? ????, ?? ! ????? ?? ? ??????? ????? ? ? ????? ? ???? ?????? - ???????? ????????!

?? ????, ???? ? ?? ?? ???? ?? ???? ????? ???? ? ?????? ? ????? ???-??????? ???? ??-?????? ????....???? ???? ?? ????? ?? ?? ????????.
    ?? ???? ? ?????? ???? ?????? ?????? ???? ????? ???????? ? ???????? ?? ??????
    ________
    CHRYSLER DRIFTER SPECIFICATIONS
    Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:10.
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Нешо сарказъм ли усещам ? Или ? То по тая логика с пробването, най-бързата кола и най-стабилната според мнозина е Голфо, ма ги е срам да си кажат, оти ше им се смеят. Така и вие не казвайте, че дизелова 156-ца/ГТ/Яла ме ритни е по-стабилна и с по-хубаво окачване от 6 цилиндрова 3 литрова ГТА версия. Не за друго ами ше ви се смеят. Сега лафа за нащо гардже най-хубаво го знаем, ама дайте да мислим логично.Или вие ше си фалите печките, па я ше си се заядам и те тика

Comment

А ти специалисте ако искаш си направи труда да намериш разликите между моето окачване и това на ГТАто....щото аз ги знам, ама ти явно не.

Чудно ми е колко пъти си карал екстремно в живота ти, и си видял къде са възможностите на една кола, за да може да даваш мнение....и то за абсолютно всяка кола
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Начи аз доколкото знам дизеларките при Alfa GT са два модела 1,9 8V и 1,9 16V, като втория е най-мощния в гамата дизелови агрегати предлагани в модела GT и може би както повечето от вас знаят е 150к.с. та в тоя ред на мисли изказване от рода на тва, че кола в случая Алфа снабдена с дизелов мотор 1,9 разполагащ с цели 150к.с. има по-добро поведение от такава снабдена с 3,2 литра бензин 240к.с.(ако не се лъжа 3,2 при Алфа ГТ е толко нали) са смешни, даже смешни е много меко казано
          че новите дизели са добри така е никой не го отрича, поне не аз, ама нешо взехте да се уливате с тия дизели вече така мисля аз
          ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
          ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Да те поправя малко, в ГТ няма 8в дизел...слагат само 16в 150коня....скоро ще е 175коня.
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Да те поправя малко, в ГТ няма 8в дизел...слагат само 16в 150коня....скоро ще е 175коня.
              ок, може не споря, заблудил съм се явно, но това като че ли не променя никак нещата.
              ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
              ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Производител/марка: КРИС
                Продава се действаща кравеферма в с.Тотлебен, обл.Плевен. Построяването е съфинансирано от Европейски съюз по програма Сапард и отговаря на изискванията на Съюза за отглеждане на животни. Фермата е класифицирана като клас І - напълно отговаря на изискванията на Съюза при производство на мляко. Застроена площ от 1081 кв.м., масивна монолитна конструкция. Модерна немска доилна инсталация, 2Х3 рибена кост, с електронни пулсатори със стимулираща функция при доенето, самопочистваща се; хладилен танк за съхранение на млякото френско производство с вместимост 2000 литра, самопочистваща се;напълно автоматизирано почистване на торовия отпадък с хидравлични скрепери; съд с течен азот за съхранение на оплодителен материал;във фермата има помещения за работилница, офис, стая за отдих, сервизни помещения;ТЕХНИКА:трактори 3бр,балопреса, ремаркета 6бр.,дискови косачки 2бр,сеносъбирачка; шаси;камион ИФА;бус Фолксваген Транспортер;агрегат за ток;Цената включва и 70 бр. говеда - черношарена, племенно стадо.Възможност за аренда на 1000 дка земеделска земя в землището на селото.Цената е без ДДС.
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

и сеа кво

Comment

Пичове с тва изказване за поведението на пътя малко, даже не малко ми прилича на развален телефон нали помните как се играеше? що се дърляте за глупости? дизела си е дизел, бензина си е бензин, искам да спомена, не в подкрепа на петко, ами просто тъй - 147 му ме раздърпа здраво евалата
                    А най вероятно шумахер е имал предвид съвсем друго, нещо от рода на тва, че е по лека за каране, примерно
                    Audi A6 & Alfa GTV

Comment

правилно
                      дизела си е дизел
                      бензина си е бензин
                      и двата абсолютно уникални на Алфа Ромео
                      важното е че не е някаква друга кола а Алфа
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Разликата с ГТА е в реактивната щанга, шенкелите и има допълнителни елементи, просто обозначени като реинфорсмънтс.... Да не говорим, че амортесьорите и пружините за дизел не стават (поне по каталог) за ГТА.... Има и още, но това е достатъчно, да убеди всички, че разлика с ГТА има и комай в полза на ГТА-то.

Comment

GT-то в някои страни 1.9JTDm 16v e дори 140к.с.

а кво ше има наскоро, или утре, или зад завоя, е Божа работа
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                            Производител/марка: КРИС
                            Продава се действаща кравеферма в с.Тотлебен, обл.Плевен...
                            Колко я даваш, може ли на изплащане?
                            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Вие пак сте ме разбрали погрешно ! Дизела си е кола като слънце, нищо лошо, но е смешно да се твърди, че един дизел ентри лайн е по-добър от топ оф дъ модел. Нищо против дизелите !

1.9 175 коня, ама 3.2 нали ше е 290 коня

Comment

Working...
                              X