Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет относно Фотоапарат.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега за Касиото нищо не мога да ти кажа, нямам опит, а марката не съществува в сериозните сайтове за фото техника.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

А по техническите характеристики които са му дадени според теб бива ли грубо казано
      Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
      Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Видях че бюджета е малко по висок ,но искам да предложа едно апаратче ,което сравнявайки му снимките с други сапунерки ми изглежда доста прилично предложение.
        ДО скоро беше скъп,но моделя поостаря и сега е на доизчерпване http://technomarket.bg/products/0902...ng-digimax-nv7

Та използвам темата да чуя и мненията на специалистите за него,на мен ми изглежда НАЙ-доброто за цената си ,вие как мислите ?
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Касиото е насочено основно към високо скоростно видео.. до 1000 к/сек ?! В средния клас го позиционират при все, че има много екстри.
          RAW до 200ISO - предполагам няма да го ползваш а и твърдят, че е бавен в RAW.

Ревю

Ето малко сравнителни тестове на компактните зумове:

Групов тест 2010
          Групов тест 2011

ами... от 400 до 500лв избора е голям.. утре ще гледам.
          SONY DSC-W570B найстина изглежда добре... в Сони центъра имат нови промоции..

Май срещнах нещо за размазания фон.. за това ти трябва приоритет на бленда (Aperture priority)... Касиото го има.
          Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

Поиграх си да разгледам Касиото, ами директното сравнение по технически спецификации е трагично в сравнение с Никона
            http://snapsort.com/compare/Casio_Ex...-vs-Nikon-L120
            Сонито е същата работа http://snapsort.com/compare/Nikon-L120-vs-Sony-W570

Приятел, пак ти казвам в един и същи ценови диапазон Никон и Канон са без конкуренция.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Обърнах сайта наопаки - сапунерките са все с 1/2.3" ... единствените с по-голям бяха вече в графата "иска си раница".
              http://www.letsgodigital.org/en/came.../314/show.html
              Точно затова ми стана смешно, като някой по-горе се изцепи никой да не си взима Самсунг, ама тоя дърт Самсунг правеше по-до6ри снимки от сапунерки излязли 2-3 след него (та ако не и от по-нови)

И да не спамя темата, ето едно предложение от мен. Малко по-стар модел (август 2010), но за скромните 360лв.
              http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...2398&scenario=

Ето и ревю (със снимки и видео):
              http://www.steves-digicams.com/camer...is-review.html
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
              Ex Fiat 126p
              Ex Fiat Вravo 1.6
              Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Canon Powershot SX130 IS си е хубаво апаратче... още повече има и добър хак за него

Пълен ръчен режим, преоритет на бленда и скорост.
                Няма визьор за съжаление.
                С визьори са малко новите апарати в тази ценова група...

Вземай това и не се занимавай със сапунерките.
                Ако не искаш да си правиш регистрация ще помогна... обявата е от преди 20-на минути!

Comment

сега модата при сапунерките е да са с голям тъчскрийн и за визьор просто не остава място. това се търси и това се предлага. какъвто и апарат да вземеш, хубавите снимки зависят основно от фотографа.
                  точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                    сега модата при сапунерките е да са с голям тъчскрийн и за визьор просто не остава място. това се търси и това се предлага. какъвто и апарат да вземеш, хубавите снимки зависят основно от фотографа.
                    Този Olympus SZ-20, не попада ли в така изброените вече изисквания? Намира се за около 450 лв.
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Какво значи това ш и т - защо обхвата варира от 3 до 6 метра?

Вградена светкавица
                      Режими Автоматично, Корекция на червени очи, Запълваща, Изкл.
                      Работен обхват (ш) 0,1 - 5,7 m (ISO 1250)
                      Работен обхват (т) 0,6 - 2,9 m (ISO 1250)
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Колеги Canon Powershot SX130 IS си е един наистина страхотен фотоапарат.Само ако имаше Визъор.Е да не съм професионалист, но държа на визъора и то много.Ако ще вземам фото ще е с Визъор, но нямам да си взема DSLR все пак, защото там всяко нещо си купуваш отделно и си се представям малко трудно, как в едната ръка държа детето а в другата си държа чантата с фотоапарата......а жената с коя ръка ще държа Шегувам се.Ще бъде компактен фотоапарат решил съм си го.В крайна сметка ако се убедя в излишността на Визъора от всичко казано ще си взема сигурно Canon Powershot SX130 IS защото съм виждал какви магии прави SX120 и наистина са страхотни.

Comment

от компактните с визьор за момента се вместват в бюджета май само моделите на Fujifilm....

Comment

Да ти е живо и здраво бебенцето !!!
                            Взимай каквото те грабне и си снимах хлапето с любов !!!
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                              Какво значи това ш и т - защо обхвата варира от 3 до 6 метра?

Вградена светкавица
                              Режими Автоматично, Корекция на червени очи, Запълваща, Изкл.
                              Работен обхват (ш) 0,1 - 5,7 m (ISO 1250)
                              Работен обхват (т) 0,6 - 2,9 m (ISO 1250)
                              Ш = W (Wide angel)
                              T = Т (Теlephoto)
                              Това ти е фокусното разстояние. w-t (6утона с който зуумваш)
                              A метрите които са дадени са о6хвата на светкавицата (flash range) при съответното фокусно разстояние.

syfer:
                              Аз лично ползвам визьора само когато искам да пестя 6атериите. Специално моя не е оптичен, а електронен.
                              Не ми дава никакво предимство пред екрана.
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                              Ex Fiat 126p
                              Ex Fiat Вravo 1.6
                              Alfa Romeo 147 1.6

Comment

..

Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение
                                syfer:
                                Аз лично ползвам визьора само когато искам да пестя 6атериите. Специално моя не е оптичен, а електронен.
                                Не ми дава никакво предимство пред екрана.
                                Ами стабилността, когато хванеш фотоапарата, като пушка.Пробвай каква ти е стаилността на ръцете като го хванеш мъжката и гледаш през визъора и пробвай след това с протегнати напред ръце да го държиш и да гледаш през екранчето

Comment

Working...
                                X