Известие

Collapse
No announcement yet.

Крайслер 300С 5,7 vs Алфа 166 3.0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Крайслер 300С 5,7 vs Алфа 166 3.0

http://chrysler.testdrive.bg/modific...816V340Hp.html

Исках така да разбера какви показатели има този модел на Крайслер и оооо ужас та той гори колкото Алфа 166 3.0 v 6

http://alfa-romeo.testdrive.bg/modif...624V220Hp.html

Кво правим сега,истина ли е ,как мислите възможно ли е.
    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

По голям кокал от 300ц няма Имам един клинент с такъв кокал с хеми мотор Реве че харчи като змей Отделно като я спре под наклон купето се усуква...и не му се затваря задния капак щото се разминава
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Аз не съм почитател на Крайслер,но останах изумен че разхода е идентичен с тоз на 3.0 литровия мотор на Алфа.Изглежда Алфовите 6-таци са доста жадни.Ето още един пример
      http://bmw.testdrive.bg/modification...540i286Hp.html

4,4 литровия на БМВ харчи също (или с малка разлика)колкото 3.0 л на Алфа
      и от 0 до 100 за 6,2 сек,ако се вярва на тези данни от този сайт.Най добре ще е някой собственик на 3.0 в6 да ме опровергае.Направо не е истина.

Comment

този осмак ако не го натискаш работи на 4 цилиндъра, от там ниския разход
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Истината е, коя кола ще почна да лапа бензина повече като я настъпиш до максимума. Еми по-мощната. . Те тези данни са при нормално каране, където разлика голяма не може да има.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Пък, този С300 е единственото тяхно туловище, което може да завива, като нормална кола. И човешки да се намества в тясни места и завъртяни улички. За разлика от много други негови сродници.

Comment

Късите скорости на Алфа пият бензина, а и повечето немски машини лъжат с километража.
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                този осмак ако не го натискаш работи на 4 цилиндъра, от там ниския разход
                Ххаха тва ми го каза моя познат преди да го купи А сега метанче ше му слага след 3 месеца по София и едно ходене до морето
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

най-добре изглеждащата кола, с възможно най-здравия двигател и най-калпавото качество. Брат ми имаше такава с црд мотор и добре, че я размаза (колкото и кофти да звучи) иначе аз щях да мина отгоре и. Нема по-голямо дърво като управление и като усещане.
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Най– вероятно в този сайт, както и в доста други сайтове за автомобили нямат реална информация за някои по–редки, (така да се каже) автомобили
                    A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                      По голям кокал от 300ц няма Имам един клинент с такъв кокал с хеми мотор Реве че харчи като змей Отделно като я спре под наклон купето се усуква...и не му се затваря задния капак щото се разминава
                      ееее неее,това за усукването е нереално нали
                      145, 1.6 I.E. Boxer
                      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                      Subaru Legacy 2.5

Comment

мене ме кефи става,то си е Мерцедес половината,е с 235/60/18 гуми и с тоя двигател колко да харчи,бе става.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                          мене ме кефи става,то си е Мерцедес половината,е с 235/60/18 гуми и с тоя двигател колко да харчи,бе става.
                          А и бавареца е със сериозен мотор 4,4i v8 а разхода същия почти.Тук да вметна,не става въпрос за масрафа на колата като цяло,а само за разхода на бензин.

Comment

Аз се бях навил да си взимам такъв дзвер , щото е като танк ... и това ми харесва . Карах един с 2,7 мотор и ми се стори много умрял . Вътре не ми вдъхна усещането за лукс , което искам . Пежото ми е по-луксозно ... За разход не мога да говоря , защото нямам впечатления , а това за усукването е несериозно ... може да е блъскан въпросния автомобил и да не е направен като хората .
                            Абе на пръв поглед е готина машина , но си има много кусури за дялане .
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

Абе аз на каталожните данни много много не вярвам, а какво остава ако са публикувни в някакъв сайт.

Виж тук по можеш да добиеш представа

http://www.spritmonitor.de/en/overvi...00&powerunit=2

Филтъра за търсене е - над 15000 км въвведени, над 300 коня, бензин.

А ето ти търсене за 166 със 3 литров двигател

http://www.spritmonitor.de/en/overvi...00&powerunit=2

При алфите средният разход е 12.83
                              При 300ц 14.37.

Данните при алфите са само за 3 автомобила.
                              Изводите си ги правиш сам.
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                              X