Миналата седмица се качвах до Велинград в събота и тази ми предстои още 1 ходене. Направо ме хваща шубето. Та стигнах до Варвара и оттам до горе - бариера. Беше ми по пряко да отида до Белово и после Юндола, отколкото да се връщам до Пазарджик, Пещера, Батак, Цигов Чарк. Та от Белово до Юндола пътя е добре, но е пълно с камиони даже в почивните дни и се катери сравнително бавно. Юндола - Велинград - трагедия .. навсякъде е разкопано поради ремонтни работи и се кара отново бавно и внимателно. Има отсечки, на които липсва и цялото платно, даже и по мостовете. От Велинград реших да се прибера през Цигов Чарк и Батак. Пътят си е както винаги е бил - лош, тесен и натоварен. Проблемът е че цялото движение към Велинград е пренасочено по тези маршрути и се получават доста рискови ситуации, особено в завоите когато изкочи някой с/у теб директно.
Имаше и няколко ПТП-та .. леки. После по телевизията казаха, че е имало и по-тежки.
Внимавайте ! Ако не е наложително пътуването по-добре го отложете. Много автобуси, камиони, каруци, трактори, леки коли, че даже и пешеходци.
Имаше и няколко ПТП-та .. леки. После по телевизията казаха, че е имало и по-тежки.
Внимавайте ! Ако не е наложително пътуването по-добре го отложете. Много автобуси, камиони, каруци, трактори, леки коли, че даже и пешеходци.
Comment