Моля за съвети как да си избера прилична кола 1.9JTD
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отчаяно търся читава 156 JTD 2000г.
Collapse
X
-
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/se...W&fuels=DIESEL
Enjoy!
И ако някой ти каже, че по-добре да си купиш от България, не му вярвай!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение...И ако някой ти каже, че по-добре да си купиш от България, не му вярвай!
Comment
-
Ако на мен ми се наложи да си търся кола,100% ще е от форума.....като е нов внос та кво...пак незнаеш колко е изпърдяна....то гаранция няма за нищо,нещата си опират и до късмет,както казаха вече.....успех и от мен156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеhttp://suchen.mobile.de/fahrzeuge/se...W&fuels=DIESEL
Enjoy!
И ако някой ти каже, че по-добре да си купиш от България, не му вярвай!Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
От Германия е добре да се купи кола, но само ако я е карал немец, щото има много аби-та които държат автокъщи там и лъжат за много работи
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеАко не можеш да си намериш читава дизелова - вземи си читава бензинова.
почна се темата дизел с-у бензин.......146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеайдееее,това не трябваше да го споменаваш
почна се темата дизел с-у бензин.......
Просто да е читава.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Благодаря за разнородните съвети,идея си нямате в какъв филм ме вкарвате.Мисля си че съм най-нерешителния мераклия.7години карах Опел Калибра 115кс. и като я продадох оня ден седнах и премерих какво искам и какво мога да получа от новите(втора употреба) коли които се предлагат на пазара у нас. И какво излиза?Само една марка отговаря на тези критерии и цената (от...до...) ме удовлетворява.Вече видях няколко возих се в тях и разпънах на кръст няколко познати монтьори, и след като получих отговорите сега съм в това положение.
Comment
-
Първоначално публикувано от rumes Покажи съобщениеБлагодаря за разнородните съвети,идея си нямате в какъв филм ме вкарвате.Мисля си че съм най-нерешителния мераклия.7години карах Опел Калибра 115кс. и като я продадох оня ден седнах и премерих какво искам и какво мога да получа от новите(втора употреба) коли които се предлагат на пазара у нас. И какво излиза?Само една марка отговаря на тези критерии и цената (от...до...) ме удовлетворява.Вече видях няколко возих се в тях и разпънах на кръст няколко познати монтьори, и след като получих отговорите сега съм в това положение.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment