Известие

Collapse
No announcement yet.

Запитване за автомобил

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Запитване за автомобил

Колата от която се интересувам е 124-ка 2.3i.

Ако може да получа малко инфо ,относно плюсовете и минусите на колата,подръжката и ремотните дейности.
    Като цяло,всичко полезно което мога да знам,преди да я купя .

Мерси предварително
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
    Колата от която се интересувам е 124-ка 2.3i.

Ако може да получа малко инфо ,относно плюсовете и минусите на колата,подръжката и ремотните дейности.
    Като цяло,всичко полезно което мога да знам,преди да я купя .

Мерси предварително
    незнам !,според мен това беше единнствения модел ,както и 190 ката! като здравина на мерцедес,колега просто си и провери окачване ,мотор,разни шумове и така нататак!

и като погледнеш тази кола !, ако те впечетли от пръв поглед това е твоята кола!
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Защо ти е тоя Мерцедес Някоя Алфа 156 няма ли да ти хареса повече Иначе 124 е един от най здравите Мергели
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
        Защо ти е тоя Мерцедес Някоя Алфа 156 няма ли да ти хареса повече Иначе 124 е един от най здравите Мергели

Защото ми е ,защо ... (:
        155 96' 1.6 16v 1++hp???
        Mazda 626 84'
        ex' 145 97' 16V TS

Comment

С какъв акъл пускаш такава тема в този форум, ще те разкъсат момчееее

Иначе това е пословично здрава кола, ако ти е оферта и е в прилично състояние хич не го мисли.
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi
          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение

Иначе това е пословично здрава кола, ако ти е оферта и е в прилично състояние хич не го мисли.

Доло пише каква кола карам,пише и каква кола съм имал преди тва ,мисля че и от снимката ми се разбира какво ми харесва.
            Това че ще има мерцедес не означава нищо (:
            155 96' 1.6 16v 1++hp???
            Mazda 626 84'
            ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение

Хората са казали "всеки в един момент се отправя към трилъчевата звезда"
              Иначе какво му е н афорума?Човека си пита в офф топик и няма лошо
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ти май от Алфа форума ще минаваш към "автомобилен клуб ретро" http://www.bacretro.com/ , за какво ти някой 20+ годишен кафез. То вече няма и по моргите такива. Някога може и да е бил здрав ама е било докато е бил млад, ако си забелязвал вече почти изчезнаха от улиците тези мерцедеси.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Такъв Мерцедес го гледай най-вече за ръжда! Всичко останало при него са бели кахъри. Страшно здрава кола!
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                  Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                  Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                  Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                    Ти май от Алфа форума ще минаваш към "автомобилен клуб ретро" http://www.bacretro.com/ , за какво ти някой 20+ годишен кафез. То вече няма и по моргите такива. Някога може и да е бил здрав ама е било докато е бил млад, ако си забелязвал вече почти изчезнаха от улиците тези мерцедеси.
                    Кои ти каза че няма такива и по моргите?Във Пловдив знам една морга която е само за Мерцедеси.Както казаха някои колеги по горе ако намериш читава такава взимаи я.
                    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

http://www.cars.bg/u402159

Е на това съм спрял око:
                      Харесва ми защото е D и кожен салон..изглежда ми запазена и пазена...като се върна в София ,ако я има още ще ходя да я пазаря..
                      155 96' 1.6 16v 1++hp???
                      Mazda 626 84'
                      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                        http://www.cars.bg/u402159

Е на това съм спрял око:
                        Харесва ми защото е D и кожен салон..изглежда ми запазена и пазена...като се върна в София ,ако я има още ще ходя да я пазаря..
                        Тази изглежда пазена, обаче е '88 година и би трябвало да е със старата маска отпред. Сменени са преден капак, фарове, брони, стоповете отзад, волана и е цялостно боядисана. Това на пръв поглед поне. На снимките изглежда добре, но задължително трябва да се погледне отдолу.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                        Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                        Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                        Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

124-ката е невероятна машина, но е вече морално остаряла. Голяма е като размери, а вътре е тясна. По комфорт не може да стъпи на малкия пръст на капата, возията им е еднаква. Както ти казаха колегите много внимателно проверявай за ръжда! Особено в областта на праговете!
                          Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Вземи възможно най- нова 124-ка. 95-та примерно, не се хвърляй на кола от 80-те. Баща ми има 124-ка от 95-та с 3.2 литровия бензинов двигател. В момента колата е свалена от регистрация и от 4-5 години не се кара. Една година не беше палена и запали от раз и се движи. Ел. инсталацията на двигателя обаче е за смяна и има проблем с някой от цилиндрите или някоя гарнитура, но понеже не се кара никой не си е правил труда да отваря мотора.

Обаче едно мога да ти кажа- като ергономия тази кола е на светлинни години от много по- нови коли, а особено с този 3.2 двигател няма такъв кеф да се кара. Е вярно харчи към 17 градско
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
                              124-ката е невероятна машина, но е вече морално остаряла. Голяма е като размери, а вътре е тясна. По комфорт не може да стъпи на малкия пръст на капата, возията им е еднаква. Както ти казаха колегите много внимателно проверявай за ръжда! Особено в областта на праговете!
                              Колега ти явно в 124-ка не си се качвал!!!
                              Mercedes C 200 compressor

Comment

Working...
                              X