If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами тогава е хубаво да се информираш...фасетите далеч не са само за фронтални зъби. И да, металокерамиката далеч не е върхана сладоледа За пример...няма нито една звезда от хайлайфа извън България със металокерамика. Друг е въпроса българина може ли да си позволи най доброто.
Незнаех,че познаваш всички звезди от хайлайфа извън България.Изобщо нямам намерение да ти обяснявам за фасетите,иди си тури като те кефят.И дано не си зъболекар,че тогава ще е отчайващо
Аз съм за ченето, по евтино и хубаво, чувал съм, че не можеш да се целуваш хубаво де, защото мърда, като се засмуче другата уста, ма какво да се прави на пиенето не пречи
ПП не съм нито зъбар, нито техник на зъби, имам бацилска школа от казармата
Незнаех,че познаваш всички звезди от хайлайфа извън България.Изобщо нямам намерение да ти обяснявам за фасетите,иди си тури като те кефят.И дано не си зъболекар,че тогава ще е отчайващо
Не не съм ти колега спокойно
Колкото дали познавам звезди...познавам...икакво оттова...ако имаш време обясни бих се радвал да разбера нещо ново Пак не каза нищо за Давинчи И не ме обори за това че фасетите са не само запредни
Не не съм ти колега спокойно
Колкото дали познавам звезди...познавам...икакво оттова...ако имаш време обясни бих се радвал да разбера нещо ново Пак не каза нищо за Давинчи И не ме обори за това че фасетите са не само запредни
Яко сте се объркал с тоя човек колега... той е професионалист в това което прави, а от личен опит знам, че те не си губят времето в празни приказки по форумите.
Ти пък що си толко рано тука... или като ме няма мене не ви върви бирата?
Ский тука
Have A Nice Day
o/_______\o
(Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
[]=о===о=[]
Отговора е : КАД - КАМ технологията! (CAD CAM)на Циркониева база!
Тук "Основите" на зъбите, след като са били вече изпилени от стоматолога, се изработват кепета. На лазерния апарат. И върху тях се моделира с керамиката и крайният резултат е : Много по -голяма здравина, естетика и от хигиенична гледна точка, отколкото от обикновената Металокерамика! И гаранцията, чрез тия показатели, е средно от 12 до 16 год. Но е скъпа технология! Доколкото си спомням, в Бг една коронка - Кад Кам техн. , струваше май към 400 лв...
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment