...
Известие
Collapse
No announcement yet.
От къде да си купя ключ за джантите с тефлонов пръстен?
Collapse
X
-
От къде да си купя ключ за джантите с тефлонов пръстен?
Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 10:36.Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеСтава дума за тефлоновия пръстен (или по-скоро цилиндър), инсталиран на камъка на ключа - той се върти свободно около камъка и не позволява на ключа да надере леглото на джантата около болта... С нормален ключ почти винаги ръбчето на дупката с болта е надрано...
Виждал съм в някои гумаджийници, но никой не знаеше откъде си ги е купувал
Comment
-
"Факом" имат вложки. Само ключ ако имаш предвид "кръстачка" или нещо подобно не знам дали се продава. А Факом ги потърси в Гугъл. Предполагам повечето фирми за инструменти предлагат такива вложки. Просто тези на Факом са оставили добро впечатление в мен.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Предполагам това търсиш: http://zimber-tools.com/rcni-instrum...lternator.htmlDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеПредполагам това търсиш: http://zimber-tools.com/rcni-instrum...lternator.htmlAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Ами пръстена си стои неподвижен, а инструмента се върти вътре в него, ако опитва да се върти блокираш го с ръката - ся естествено по-евтините се износват по-бързо, ама ти сигурно си го знаешAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Тези камъни са точно за това. И за гайковерт стават и на ръка също могат да се ползват. Не нараняват лаковото покритие на джантата. Имам такива на Форс и вършат прекрасна работа.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaИскаш да кажеш, че имаш клиенти дето не са мърлячи и всъщност им дреме дали ще им надерат джантите за 1000++ лева когато им ги свалят от колата..?
Идеята на тия неща е точно както го каза колегата - тефлона стои неподвижно опрян в отвора докато се върти камъка
Сега ще си набавя и тези вложки.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
Comment