Известие

Collapse
No announcement yet.

BIAF 2011 - инфо и покана

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Относно паркирането на билата, до колкото разбрах, паркингът ще бъде свободен за всички. Но ако все пак възникнат проблеми, в последния момент, и се налага да плащате звънете спокойно: 0887307745. Очертава се и двата дни да бъда наблизо и за мое съжаление няма да мога да присъствам на самото събите.
    alfa romeo sprint 1984

Comment

Съжалявам за пропуска, колега. Оглеждай се после за моите снимки - дано поне донякъде мога да пресъздам атмосферата.
      Стискайте сериозно палци, че в събота се очертава дъжд по някое време ... А днес гледах тренировката на руския МиГ-29 ОВТ - пилота ми събра очите !!! Вали ли обаче, няма да може да си направи почти половината от фигурите...

И една добавка от последните минути :

"На 3-и и 4-и септември, „Холдинг Български държавни железници” ЕАД ще осигури 12 допълнителни крайградски пътнически влака, които ще се движат между Пловдив и Асеновград, съобщиха от БДЖ. Увеличаването на броя на влаковете по това направление се прави във връзка с предстоящото осмо издание на международния авиационен фестивал БИАФ 2011 - „Небе за всички“, който ще бъде посветен на 100 годишнината от създаването на българската авиация.
      Домакини на авиационния фестивал ще бъдат 24-а вертолетна авиобаза "Крумово" и гражданското летище "Пловдив". За да осигури транспортно обслужване за посетителите на международния авиационен фестивал, националният железопътен превозвач ще осигури 12 допълнителни крайградски пътнически влака, които ще пътуват по маршрута Пловдив - Крумово - Асеновград, както и в обратното направление.
      По тази причина шест от редовните влакове, които се движат всекидневно в този участък, ще пътуват с известни промени в своите разписания. Пет от тези влакове ще заминават от всички гари и спирки по своя маршрут с от 2 до 14 минути по-късно от редовния си график, а един влак ще тръгва от Асеновград с 2 минути по-рано от обичайното си разписание.
      За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.
      "

Наистина ще е добре да погледнете точните разписания за двата дена, макар че с допълнителните влакчета няма да се наложи да чакате повече от 10-15 мин за следващото.
      Last edited by Alfa User; d.m.y г., 22:51.
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Навсякъде го дават да вали в събота. Даже в сайта на ВВС е такава прогнозата(но пък кефи как дават прогнозата от ВВС "Количеството на валежа ще е 5-10 литра/кв.метър. Вятърът ще бъде слаб"..., всички други пишат, "очаква се", но ВВС отсича "ще бъде" и толкоз )

МиГа и за двата дни ли имаше програма или само за събота че от тая програма нищо не се разбира?
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

ОВТ е само в събота - в неделя са някакви сръбски гълъби и румънци с не-знам-какво.

Comment

Било предвидено Крум Дончев да се бяга с болида срещу някакъв изтребител на 600 метра ?!?

П.С. Понеже бях ви обвинил преди време, че сте рокаджии все пък аз ушким не съм днес цял ден ми се върти в главата тая песен.Чувствайте се поздравени.
            http://www.youtube.com/watch?v=1w7Og...eature=related
            Last edited by sen7; d.m.y г., 06:38.
            мене ме нема, в целата схема........

Comment

Кралев беше вчера с черното си Ферари F430 - гонката ще е между неговата кола от F2 и МиГ-29.
              Но това не знам дали не беше за неделя следобяд ... вчера екипа на Top Gear се моткаше по рульожките цял ден.
              Attached Files

Comment

Еми ще видим.......само дано не е след 17ч.

Comment

Нямам думи просто Руската школа показа за какво иде реч МИГ-29 The Best
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Втория ден шоуто се проведе точно както бе замислено - без паузи, без излишно мотаене - в събота изместването на програмата поради забавянето на Мухобойко съвпадна с двата неотложни цивилни полета от и за Европата.
                    На всичко отгоре днес небето беше кристално ... Трудно е да се опише един такъв фестивал в няколко реда. Затова - можете само да съжалявате, че сте го пропуснали !

Comment

Нас не догонят
                      Attached Files
                      http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

Много добро беше.......само това слънце ми ба века ама........абе чакам да разгледам нечии снимки, за да го преживея пак.Давайте линкове.

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                          Много добро беше.......само това слънце ми ба века ама........абе чакам да разгледам нечии снимки, за да го преживея пак.Давайте линкове.
                          Ето една предпазна мярка срещу слънцето.

Нас тоя Transall буквално ни спаси. Следващия път дано да докарат С-17 или поне С-130, та да се съберем повече хора под крилата.
                          П.П. при внимателно вглеждане на снимката се вижда тубата закачена с ластик под двигателя....немска му работа
                          Attached Files

Comment

А ти биваше ли да не се обадиш, че си на шоуто ?!?!?

Снимки ще има, но по-късно, че нещо ми се натрупаха два дена шоу и един Тракдей ... и блокирах нещо от жегата

Comment

е и аз си исках да се обадя,но ви нямам номерата.Нищо на 200 годишнината обещавам вече

Иначе тази мярка за предпазване от слънцето я помня, но нямаше достатъчно места.Това дето беше паркирано зад тая машина не беше ли точно С-130 ?! Аз гледах на 10-20 метра от тая машина шоуто.

Не знам за вас, но най-запомнящата се реплика за мен беше "Моля обърнете внимание на ниско прелитащия Еар Бъс"

P.S. След шоуто бях малко по Пловдив и там се засякох с колега с фланелка по случай 100 години на марката, но не знам дали пише тук.Не се запознахме, само се ръкувахме и всеки си продължи по пътя.Ако пише тук да си каже кой е бил.

Comment

Това дето беше паркирано зад тая машина не беше ли точно С-130 ?! Аз гледах на 10-20 метра от тая машина шоуто.
                                Не, бяха подредени първо румънския Спартан, после германския Трансал (който е на снимката) и зад него сложиха Еърбъса на Българя еър.
                                Значи си бил на 10 метра от мен, бях точно под кирлото Следващия път ще съм с тениска Алфа ромео та да се познаваме
                                Last edited by Old Fox; d.m.y г., 13:14.

Comment

Working...
                                X