Известие

Collapse
No announcement yet.

BIAF 2011 - инфо и покана

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Еми то биваше някаква организация да си бяхме спретнали тогаз - аз нарочно писах по-напред в темата който има намерение да идва, да се обажда/пише.
    Иначе немската машина е С-160, даже немците разрешаваха да се качиш в кабината и да седнеш на "шофьорското" място.
    А тоя еърбъс лекинко ни поигра по нервите с тия дълги кръгчета над полосата. Даже по едно време с хората около мен си говорихме дали няма да запалят него, за да е по-реална демонстрацията за гасене на пожар с Ми-17
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Преди малко попаднах на някакви снимки.http://mastica.hit.bg/biaf2011/07.jpg

Иначе аз бях останал с впечатление, че това е било С-130.Правих някакъв курс да пълня вода от чешмата и на връщане се качих за малко ама някакви изтребители се разлетяха и изчезнах да ги гледам тях Аз до последно не знаех дали ще ходя, а сутринта даже си облякох фланелката на Алфа, но нещо ми е много по врата и я смених с друга.Ще се намерим, има време до другото шоу

P.S. Още един забавен момент беше, че когато завърши гонката м/у Миг-а и болида ми звъни телефон със стандартния въпрос "К'во правиш" и аз такъв "Е нищо тука гледам как се бягат някакъв болид и изтребител" при което момчетата пред мен леж от смях А кой би в крайна смета.Аз видях, че болида го взе първи разстоянието, ама той му се виждаше само въздухосборника.
      Last edited by sen7; d.m.y г., 22:05.
      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Най-накрая малко снимки от мене :

BIAF 2011

Наслаждавайте се
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Перфектни както винаги.

А полуразрушеното МиГ-че почти ме разплаква.
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
          X