Известие

Collapse
No announcement yet.

Писта в Сливен. Едно рамо за гласност на идеята!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
    дайте някакви снимки ако някой има .... или информация
    Аз нямам защото там не съм стъпвал от 20 години. Малко е станало и циганска махала с лоши кучета. Обаче на средата има страшна къща, явно е на някой богаташ. Всъщност бих се разходил отново там....ееее...ще стъпя на писта от Ф1
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Добре бе, това не е ли точно където има едно сметище за строителни отпадъци заравнено е, но е само боклуци вече?

И по нататък сега за един два месеца построиха цяла нива със соларни панели ?
      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
        Добре бе, това не е ли точно където има едно сметище за строителни отпадъци заравнено е, но е само боклуци вече?

И по нататък сега за един два месеца построиха цяла нива със соларни панели ?
        май да...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Като мина ще ти направя снимки

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
            Като мина ще ти направя снимки
            Евала...

аз съм ходил там към 2004-5 и нямаше нищо, но си личаха насипите и естесвено моста/ете, иначе и за болницата знаех ама там май е имало някаква техничееска грешка....
            Last edited by ne0; d.m.y г., 21:48.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Да в болницата имаше един кран който неможеше да се извади.

Бяха го бетонирали в самата срада .

Comment

Ходих....то е е..бати страха там. Само чакалите дето не ме изядоха..Имаше някакво заградено място не знам вътре панели ли има. Стъмни се не се виждаше. Но пък все още си личи къде щеше да е пистата. Ще приложа няколко снимки, но се свечеряваше и мангалите наизлязоха ....Като е по светло пак ще отида. Гледката към планината е страхотна. Мястото е някак магическо.

Comment

Снимки
                  Attached Files

Comment

Като прегледах схемата на пистата и като вложих въображение...повечето снимки гледат към ей тея точки на пистата. Интересно ми стана. По нататък след 200 метра има по хубав изглед, но костите от изядени животни ме притесниха, хах
                    Attached Files
                    Last edited by trouble; d.m.y г., 00:31.

Comment

Железен си.... ако бях на твое място и аз щях да го направя....ЕВАЛА!!!!!!! Много е важна личната активност!! ЕВАЛА!

Comment

Костите са много показателни

Comment

Денги, денги няма за тия неща......
                          Квато и гласност да се дава, не се ли впрегнат едни милиони, нищо няма да стане.....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Денги, денги няма за тия неща......
                            Квато и гласност да се дава, не се ли впрегнат едни милиони, нищо няма да стане.....
                            пред възможността да мрънкам и да се оплаквам, че няма пара, избрах да повдигна тема....

Comment

преди да се направи такава писта, трябва да се осигурят договори за някакви състезания.Не сме атрактивни..Ще си останем с картинг пистите.Иначе Ферариста е прав, пари. Смятали сме колко би струвала една писта като тази в Турция, тегава е сумата.
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi
                              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Отделен е въпроса че ако някой реши да си препира парите и направи нещо не особенно голямо, но качествено, 2-3 километра да е, интересна конфигурация някаква, километър права за драг, една качествена електроника, добро и достъпно местоположение.......тоя под пари ще остане, въпроса е че трябва да ги извади и да ги вложи........държавата няма да го направи........въпроса е кой може......
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X