Известие

Collapse
No announcement yet.

Шоуруум по бТВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шоуруум по бТВ

бТВ са пуснали ново автомобилно предаване - Шоуруум. Някой гледал ли го е? Аз току що го изгледах и съм доста разочарован, особено от водещите. Иначе са се опитали да заимстват нещо от Топ гиър, засичат обиколки на божурище, имат тест пилот и т.н, обаче пак всичко е рекламно - няма никаква критика.Ако някой друг го е гледал да сподели впечатления...
    1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
    1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
    2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

аз го гледах малко... тъкмо отворих очи и пускам ТВ.... няма такава смешка. тия там са на автомобилно ниво малко под моето(смятайте за какво говорим). опитват се с плосък хумор да наподобят топ гиър.

абсолютно аматъорско предаване. нямат Корса да покажат! колите другит стоят с налепени по 5 винетки на тях.... и още много други неща се набиват на очи...

но какво очакваме... бедна държавица, хората пари нямат.. искаме шоу предавания за автомобили да имаме!

айде че след малко почва тотнъм
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Напълно подкрепям горното мнение!!! Много съм разочарован, но оставам с надежди за по хубави следващи предавания! Най се издразних че ПРЕТУПВАТ всичко от автосалона в Англия не могат да смогнат да кажат 2 думи и дават следващата кола...За порша пак 30сек репортаж...ТЪПА работа... Да не говоря че тестваха 4 автомобила а НИЩО не казаха за поведение на пътя на колата, как ускорява, управление едно друго скорости...абсолютно нищо! Само некво тъпо време?!?! Абсолютно нелогично...
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

много са зле
        Alfa156 Against All

Comment

http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=26890
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз даже си бях направил "подсещачка" на тел-а да не изтърва новото предаване за автомибили на бТВ .. очаквах нещо прилично .. а то се оказа ужасна имитация на Топ Гиър .. няма да си правя труда да го гледам пак ..
            Alfa Romeo 155 1.8TS '93
            Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Ултра смотано предаване,но друго си нямаме

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Точно това предаване собтвениците пари имат и то бол...лошото е, че това е екипа от великото списание МоторШоу...което се разпространява на ръка понеже никой не си го купува...а само се подарява.

Предаването е под всякаква критика...хванах някаква част от него и помислих, че има лунно затъмнение...представят кола, а 60% от екрана е страшно затъмнен. Никаква култора на заснемане на коли.

Правят страшно много грешки до като говорят. Нямат никакъв опит тия двата да говорят пред публика.

Единия заяви, че Алфа 149 е била показана в Париж...

Пс; Тия хора от това предаване, може би с изключение на един познат, нямат никакво понятие от коли. Преди няколко дни стана скандал в един английски алфа форум, понеже един момък обиди Хамън от ТопГеар, а той момъка видиш ли чете повечето авто форума и видял темата за него в Алфа форума и т.н. Това в БГ няма как да стане...БГрина мрази интелигентните хора за съжеление и няма как да допуснат някой кадърен да е водещ или шеф на предаването.
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                X