Известие

Collapse
No announcement yet.

Двоен СМС ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Двоен СМС ?

Има ли някакъв начин ,да направя така,че когато човек получава смс,да го получавам и аз без той да разбира?
    Като пренасочване ,но да го получаваме и двамата.
    Нещо доста сериозно мога да открия и ми се иска да се набутам в личното пространство на един човек.Не е полезно за здравето и нервите ,но ми зависят много неща от това.
    Имам пряк контакт,с апарата на лицето Х ,ако не става по този начин с СМС-те ,дали има начин да се запаметяват някъде без да се виждат(да не са в Inbox или Sent)?
    Мерси !
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Не мислиш ли че личното пространство на човек е негово лично?
    Това е престъпление и не вярвам някого да ти даде съвет точно тук.
    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Има начин, зависи от телефона.Но над мен колегата ти каза ситуацията. Обърни се към частен дедектив
      Range Rover Vogue 4.4
      Rexton 270 cdi
      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Става въпрос за нещо лично..не ми трябват детективи,просто искам да се убеда в нещо ,което съм почти сигурен от доста време...както и да е ,малко емоционално написах темата ,ако наистина няма как някои да сподели ,махайте я !
        155 96' 1.6 16v 1++hp???
        Mazda 626 84'
        ex' 145 97' 16V TS

Comment

Преди време май по БТВ имаше филм как частни детективи хакват телефони и имат достъп до всичко,могат да подслушват и без да говориш по телефона,достатъчно е да е до теб,затова когато хората водят важни разговори си вадят батериите на телефоните.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Някой май има съмнения в партньора/партньорката си .
            Ако е така - Не се занимавай с глупости .Само ще се нервиш повече .
            Разбира се може и да греша .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Преди като бях с 2 телефона и ме мързеше да нося единия с мен включвах една подобна програмка, собствено производство: ако някой звъни на 2рия телефон- ми праща на телефона който нося - кой ми е звънял ; ако е смс- ми го препраща.
              Та отговора е за всеки телефон с операционна система може да се направи от който разбира .. а може и да има вече направени.
              ...

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Някой май има съмнения в партньора/партньорката си .
                Ако е така - Не се занимавай с глупости .Само ще се нервиш повече .
                Разбира се може и да греша .
                Минал съм го тоя период,с гаджето да я следя и тва и онова.Патих вече ,стига ми толкова..Става въпрос,за малко по-важни неща... Както и да е ...
                155 96' 1.6 16v 1++hp???
                Mazda 626 84'
                ex' 145 97' 16V TS

Comment

Казах ,че може и да греша .
                  Всички сме минали по тоя път .

Както Drag0 е казал може и да се препрати коато телефона е с ОС без да пита дали/или .
                  Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:22.
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Казах ,че може и да греша .
                    Всички сме минали по тоя път .

Както Drag0 е казал може и да се препрати коато телефона е с ОС без да пита дали/или .
                    Моя е ,но другия не е ...
                    155 96' 1.6 16v 1++hp???
                    Mazda 626 84'
                    ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                      Моя е ,но другия не е ...
                      Въпроса е този който го получи и трябва да го препрати да е с ОС - за Симбиан не мога да кажа но за Андроид има със сигурност .
                      Естествено остава в "Изпратени" към кого и какво е пратено .

Comment

Въпроса е този който го получи и трябва да го препрати да е с ОС - за Симбиан не мога да кажа но за Андроид има със сигурност .
                        Моя е Виваз (ериксон) ,другия е 2700( нокиа )
                        155 96' 1.6 16v 1++hp???
                        Mazda 626 84'
                        ex' 145 97' 16V TS

Comment

2700 e S40 операционна система , приема само java приложения, с няколко думи няма да стане.
                          P.S. Моето точно на symbian работеше, S60 v3 , S60 v5
                          ...

Comment

Понякога играеш на сляпо , защо трябва да навлизаш в личното пространство на който и да е било?
                            Освен ако не е заговор за убийството ти.
                            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Има много по-прост и лесен вариант!
                              Случая е следния един мой добър приятел ...ходи по чуждо доста и приятелката му работи във виваком...съответно му беше извадила пълна разпечатка на всеки смс и телефонен разговор.... преглътна гонякак си мацето де...
                              Въпроса е друг трябва ти контакт и то силен в съответния мобилен оператор! Доста по лесно от програми и т.н.

Comment

Working...
                              X