Известие

Collapse
No announcement yet.

Аларма във Варна, къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аларма във Варна, къде?

Ами горе долу това е и въпроса. Някой може ли да ме упъти къде във Варна да сложа една аларма на дзверо. До скоро си ми работеше централното заключване от ключовете на колата(и двата са с бутонче за централното). Нещо си изгубиха кода ли, какво ли стана и аз не знам, но всеки път отварям колата с ключа и вече ми писна. Доколкото изчетох било голям филм да се намери кода за да се подкарат пак ключовете да отключват централното, така че ми се иска да сложа някаква аларма, колкото да има нещо. Не държа да е някаква супер, хипер аларма. Просто да има нещо.
    п.с.
    Варианта с ремонтирането на ключовете все пак е вариант. Просто не знам кой разбира от тази част на нашите коли във Варна. Така че ако някой може да ме упъти за ключовете или алармата ще черпя.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

..

Здрасти колега.има един МАГ му викам аз дето е в уличкиите до лятно тракия.С това се занимава от години-аларми.Мисля, че ще може да ти оправи ключа което според мен е по добрия вариант.Обади ми се ако искаш може обедната почивка да идем до там.аз съм в центъра в Експресбанк.Мисля, че човека дсота си разбира от занаята.Брат му на този държи БОШ-центъра който е до кръстовището на КАТ.Там също е ок обаче там се държат малко наглярско, което ме дразни.

Сервиза се казва този който ти препоръчвам ,САС Инженеринг.Виж за телефон в Гугъл

Поздрави.
    Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
    Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщение
      Сервиза се казва този който ти препоръчвам ,САС Инженеринг.Виж за телефон в Гугъл

Поздрави.
      Или ми звънни, за да ходатайствам там за теб

Comment

И на двете посочени места съм на линия
        На Скопие мисля, че тази седмица вече са в отпуска така, че заповядай в Бош сервиза.. обади ми се по телефона преди това.

П.П. Намерих решението с драйверите и за кабела на газовото.
        Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

Working...
        X