Известие

Collapse
No announcement yet.

Щастлив съм...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Щастлив съм...

Колеги, да Ви се похваля. От днес съм щастлив собственик на Ауди А4 1.8Т Авант '97.
    Страхотна е колата много ме кефи. Страхотно запазена, като нова. По-добра от предишната ми.
    Има и доста екстри, като Борд комп. и подгряване на седалките освен стандартните за А4.
    Много съм доволен от колата. Набира се страхотно. Доста по-жива е от 1.8 без турбо.
    разхода предполагам е горе-долу същия. Поне така е по каталог.
    Всичко което ми липсваше в предишната
    го има тук, затова мога да твърдя че намерих перфектната кола за мен. Много съм доволен. И най-накрая съм спокоен че открих това което търсех.
    Сега Вие да неземете да ми се разсърдите че Ви говоря за някакво си Ауди. Аз съм си Алфист по душа. По-нататака живот и здраве като станат
    166-ците по 2-3000 евро, ще се метна на такава. Дано да е по скоро както твърди колегата 156 м-джет.
    sigpic"
    Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Честито, много безаварийни километри Не съм се возил в а4, но предполагам, че това което казваш наистина е така. (м/у другото по-меко ли вози от предишната А4 ка ? )
    Само ми е интересно, какво ти е мнението за 156 ? Те са в същия клас клас като аудито. Някак си ми е странно с колко ентусиазъм говориш за алфа 166, а за 156ците - нищо
    '05 166 V6
    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

да ти е честита, много да и се радваш и да нямаш проблеми....

една приятелка имаше такова само дето не беше авант, 150 к.с. , ама под 15 на 100 не можа да го свали градско, но то май и без турбо харчи доста така че, тва да му е кусура
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Мдам, верно е ,че похарчва тоя мотор
        Това е една велика простотия от страна на Ауди респ. ФВ. Просто в А4 слагат един мотор който им е в програмата от 25 години, и естествено е да харчи. Всеки си мисли ,че 1.8 Турбо мотора е еднакъв в А4, А3 и А6 да, ама не , те тея мотори освен , че имат еднаква кубатура нямат една част която да е еднаква.
        Новия мотор се слага в А3 от самото начало, това е AGU мотора
        В А4 си слагат стария мотор
        В А6 след 1998год слагат също новия мотор

Comment

Незнам колеги защо си мислите че харчи много. След цялото препускане днес по нотариуси,застрахователи и т.н. в задръстванията на цяла София, накрая борда даде ср.разход 11,1/100. По каталог е 10.5/100. Незнам за кви 15/100 ми говорите-няма нищо такова.
          За сведение старото ми Ауди беше 1.8 20V и ми даваше градско 11-12/100, а по каталог го дават 12/100. Излиза колеги, че турбото харчи по-малко градско от обикнивения 1.8. Факт. И не само по каталог е така, но и от моя скромен опит излиза така. Това са фактите. Точка.
          sigpic"
          Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

приятелю аре караи си я със здраве и не ни точкуваи тука не е културно просто що не си пусна темата в ауди форума там по ще ти се радват а може и да ти повярват за разхода това е голата истина

Comment

Когато сдаде багажа турбото се обади тук. Почти всеизвестно е колко издържа на VAG турбото
              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Честито!
                Дано наистина си намерил това , което търсиш!

След толкова приказки и стихове за 166???
                АВАНТ пък бил той и 1.8Т запазен, не че има незпазени от тях???

Успех и много безаварийни!
                ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                  Когато сдаде багажа турбото се обади тук. Почти всеизвестно е колко издържа на VAG турбото
                  Я кай сеа ти на ВАГ турботата да не са различни от тия дето ги слагат на италянките бре
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                    Я кай сеа ти на ВАГ турботата да не са различни от тия дето ги слагат на италянките бре
                    еми ККК са турбините а ако някои каже че ККК не разбират от турбини то значи тои..................... ма според мен не е там раотата тя колата си е кола надали е по ненадежна от която и да е италянска!!! въпроса е че ауди форума е по подходящ за подобна тема
                    затова и ще я заключа

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                      Първоначално публикувано от Bobo
                      еми ККК са турбините а ако някои каже че ККК не разбират от турбини то значи тои..................... ма според мен не е там раотата тя колата си е кола надали е по ненадежна от която и да е италянска!!! въпроса е че ауди форума е по подходящ за подобна тема
                      затова и ще я заключа
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

ми то и там си има такава тема, яз кат виден форумен плъх го знам тва
                        Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Working...
                        X