Известие

Collapse
No announcement yet.

Ред сълзи, ред с.....и (Евала на админите)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    Нямам намерение да участвам в тази дискусия, накъдето и да се развихри.

Само едно нещо искам да уточня: ЧАТ се превърна в помийна яма, след като беше умишлено з*с*ан.

Преди това беше безобидно място за отдих, непречещ никому с нещо.
    Като гледам и "Общи приказки" ще го следва с помията.

И от мен едно евала за закриването на Чат раздела
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Comment

И от мен едно браво за закрития чат раздел.
      А на феновете на стрийт рейсинга, така ме сърбят пръстите да им напиша 5 неща, и то без остър тон и обиди, което обаче така да ги бодне, че макс 15 мин след мен да изкара темата, преди да я заключат... тоя път обаче, ще преглътна и ще замълча.
      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

За чат раздела - беше крайно време според мен (официално си посипах главата с пепел, че предложих създаването на такъв раздел преди време).

За рацинга - АЗ не ходя по гонки, но някакси ми се струва във форума на спортна марка да има и такава тема. По-свойствена ми е от тема за плетки и бродерия примерно.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Aбе то и БМВ са спортна марка, ама я да ми покаже някой къде им е раздела за рацинг в техния форум.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            Aбе то и БМВ са спортна марка, ама я да ми покаже някой къде им е раздела за рацинг в техния форум.

БМВ-истите са друга бира като цяло. Рацинг раздел ба ли го що им е, ма събират по 7 000 човека на писта Калояново (там е мястото за яко даване на газ и фиеста)

А иначе и сред тяхното стадо си има мърша.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...?f=17&t=189234

Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                тва сичкото е супер, и ще се помисли над него, но тук ли му е мястото?

който иска да коментира тия неща, има други раздели
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Е да де ама аз нали съм спамер
                  А и темата гледам натам беше тръгнала.
                  Спирам.

Comment

Наистина темата се отклони и малко отиде цялата работа на приказката : " я не искам на мене да ми е добре, я искам на Вуте да му е зле...".
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      ... цялата работа на приказката : " я не искам на мене да ми е добре, я искам на Вуте да му е зле...".
                      Много е точно това.
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                        Много е точно това.
                        Подкрепям на 100%!

Тази тема е пропита от интриги и злоба! Защо в нашата държавица дребна трябва всичко да е завист, интриги и злоба?

Много важно че нещо се било променило ми гледайте напред!

Стига сте се дразнели и сте се заяждали!

И аз съм бил администратор и форума е стоял в стаята до мен където беше и създаден, НО НИКОГА не съм правил мръсно или да съм говорил простотии за хората които поеха форума след това, винаги съм им пожелавал успехи и много здраве, нека и сега да е така!
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          Стига сте се дразнели и сте се заяждали!
                          И аз съм бил администратор и форума е стоял в стаята до мен където беше и създаден, НО НИКОГА не съм правил мръсно или да съм говорил простотии за хората които поеха форума след това, винаги съм им пожелавал успехи и много здраве, нека и сега да е така!
                          Дано повече хора те "чуят" и осмислят посланието ...
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                          X