Известие

Collapse
No announcement yet.

ДОЖИВЯХМЕ ГО!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ДОЖИВЯХМЕ ГО!!!!!

http://www.investor.bg/?id=41907
    Сключиха договора за строителството на Южната дъга на околовръстното
    19.09.2006 12:43

На 11 септември 2006 г. бе сключен договорът за строителство на Софийски околовръстен път - Южна дъга - участък Симеоновско шосe, става ясно от сайта на Агенцията по обществени поръчки.

За изпълнител в конкурса бе избрано Обединение "ЮГ" с водещ съдружник "ГБС инфраструктурно строителство" . Общата стойност на поръчката е 32,74 млн. лв. без ДДС. В Обединение Юг влизат още СК13 -Пътстрой АД и Главбулгарстрой АД.
    Обектът е с дължина 4,7 км., като проектът включва изграждане на пътни възли на Околовръстното шосе с "Драгалевско" и "Симеоновско шосе", реконструкция на засягащата се от бъдещото строителство съществуваща инфраструктура, в т.ч. Канали и градски колектори, ТТ и ел.линии, ВиК, светофарни уредби и др.

В конкурса кандидатстваха и други пет компании - ПИ ЕС АЙ АД - Стара Загора; Пътстрой - 92 АД- София; Холдингово дружество Пътища АД - София; Пътни строежи АД - Пловдив и Щрабаг АГ – София.

Срокът за изпълнение на обекта е 20 месеца от възлагането на поръчката. Средствата се осигуряват от бюджет на ИА "Пътища" и Столична община.

А ЧЕСТИТО!!!!
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Докато не го направят не се радвайте винаги може да спрат изпълнението, хе хе
    Lexus IS200

Comment

Слушкам си аз тук някаде Chambao и зяпам поредната темичка ( държа много преди да отправя черногледото си мнение да отбележа че е добре нещо да се прави)
      САМОЧЕ аджеба защо да е..а само Юга, ами ние от севера доматите с колците ли да ядеме,ми ше ви отговоря защото както пеят Ъпсурт "карам надоло по рожен и си одим у надежда" демек както винаги ние сме последната надежда знаете ли (ако вобще някой е стъпвал в надежда аджеба за кво движение става по така наречения болевард "ломско шосе" нечовешкото движение и нечовешките дупки, ама не кмето направи ремонт на мнооо нуждаещият се "стамболийски" пък надежденци те си знаят да го душат! Ми мерси господин кмете все пак ни направихте мария Луиза да не мреме като мухи еднодневки от некви ями и шахти (което е минавал ще разбере) !

пп. Сериозно евалата за Околомръсното ,но трябва да се направи от всички страни както е от към " Чепинци "
      90 2.5 V6
      Croma 1.9 multijet

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
        За такива обекти искам да видя само гаранцията (банковата за времето на изпълнение)) на изпълнителя с условията и ще ти кажа дали ще изпълни обекта или може и да го заебе.
        Аз например скоро гледах гаранция за 1,5 милиона за обект на стойност 3 милиона. Ако не го изпълн гори с 1,5 милиона - ако го изпълни ще си вземе печалбата 300 -400 хиляди и това е. Има сметка да го изпълни, а и заплащането - авансови плащания само до размер 500 хил. така и нищо да не направи и да вземе аванса си гори с 1 мил. Та много интересно защо никога не съобщават едни от най-важните параметри по тия договори.
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ами честито . И на панаира да има 1 щанд "Алфа София" и бира на корем. Все пак трябва да почерпите /е и ако има кебапчета с бирата няма да откажем/.
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
            Първоначално публикувано от Mind_Control
            За такива обекти искам да видя само гаранцията (банковата за времето на изпълнение)) на изпълнителя с условията и ще ти кажа дали ще изпълни обекта или може и да го заебе.
            Аз например скоро гледах гаранция за 1,5 милиона за обект на стойност 3 милиона. Ако не го изпълн гори с 1,5 милиона - ако го изпълни ще си вземе печалбата 300 -400 хиляди и това е. Има сметка да го изпълни, а и заплащането - авансови плащания само до размер 500 хил. така и нищо да не направи и да вземе аванса си гори с 1 мил. Та много интересно защо никога не съобщават едни от най-важните параметри по тия договори.
            Чай са ти забрави за неустойките по договора, за репутацията която губи изпълнителя и такива разни Са ше ти каем аз като участник в доста сделки на стойност десетки милиони по търгове къв е проблема Проблема е у експертите дето пишат заданието (ако се не лъжем и ти такива ги вършиш), ако заданието е кофти написано всеки изпълнител търси вратички и естественно губи само проекта Обаче докато експертите са корумпирани НЕразбирачи у БГ ше е така тва е
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Айде честито за южната Ви дъга.Дано скоро почнат и автомагистрала Струма та и ние от юго-запада да пътуваме до София по асвалт а не по "макадам"
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Неможе да се спи нещо не ме свърта!!! та:
                10X за мнението на последния!!!
                А относно останалото виждам че има доста компетентни хора които явно си разбират от работата ,но не забравяте ли най-важното ,говориме си за евентоуалната печалба/далавера и т. н. , а забравяме най-важното, основната далавера на тея боклучета знаетели каква е бре братя здравомислиещи българи и на кМето "обществен герой №1" е аджаба "- шурка Гошко аре тука да напраиме едно пЪтче с няколко платна ,ма как си знаеме - " демек по български, що не фанат да вземат независим Инвеститорски контрол от Германия например ,като е толкова прозрачна зделката ,ми мноо просто ,щото У Немшко само коларски патчета правят и магистрали и околомрасни не са виждали !!!! Сагласете се с мен че на всички ни е ясно , че керванът си върви и кучетата си лаят, и тва бъдещо "уширение ЮГ" ше бъде на дереджето на всички пътища от Първокласна пътна БГ мрежа ,понеже Българина все пести от нещо, в случая ще е от битом и баластра примерно!!!!!!!! Сори ако съм чел между редовете 5 часа е!!!

пп.. Ае със здраве и за да не слагам пак черните очила да го душат всичките ,там и да се хранат яко , има там един горе дето пред него всички сме равни, и всичките им кинти които са окрали от назе, някой ден няма да са нищо ,а ние ше си свирукаме по алейките на някоя китна райска градинка пеейки "Либерта.................... еди що как си "(не разбирам грам италянски )
                90 2.5 V6
                Croma 1.9 multijet

Comment

Първоначално публикувано от mladej_it
                  Неможе да се спи нещо не ме свърта!!! та:
                  10X за мнението на последния!!!
                  А относно останалото виждам че има доста компетентни хора които явно си разбират от работата ,но не забравяте ли най-важното ,говориме си за евентоуалната печалба/далавера и т. н. , а забравяме най-важното, основната далавера на тея боклучета знаетели каква е бре братя здравомислиещи българи и на кМето "обществен герой №1" е аджаба "- шурка Гошко аре тука да напраиме едно пЪтче с няколко платна ,ма как си знаеме - " демек по български, що не фанат да вземат независим Инвеститорски контрол от Германия например ,като е толкова прозрачна зделката ,ми мноо просто ,щото У Немшко само коларски патчета правят и магистрали и околомрасни не са виждали !!!! Сагласете се с мен че на всички ни е ясно , че керванът си върви и кучетата си лаят, и тва бъдещо "уширение ЮГ" ше бъде на дереджето на всички пътища от Първокласна пътна БГ мрежа ,понеже Българина все пести от нещо, в случая ще е от битом и баластра примерно!!!!!!!! Сори ако съм чел между редовете 5 часа е!!!

пп.. Ае със здраве и за да не слагам пак черните очила да го душат всичките ,там и да се хранат яко , има там един горе дето пред него всички сме равни, и всичките им кинти които са окрали от назе, някой ден няма да са нищо ,а ние ше си свирукаме по алейките на някоя китна райска градинка пеейки "Либерта.................... еди що как си "(не разбирам грам италянски )
                  Aбе и в немско има ли възможност - прецакват и лапат. Аз имам пример с една фирма която построи болница в немско (подизпълнител беше) - ами главния изпълнител(немски) умишлено източи фирмата си за да не плати на българския изпълнител - ами не му платиха последния транш 800 000 - та човека за да плати на работници и доставчици се принуди да продаде серьозни парцели в София и сега от 2 години текат дела в Германия - ама и да ги спечели, от ликвидацията на немското юридическо лице ще взема малка част от полагащото му се по договор.
                  Така че - единствените гаранции са да ги вържеш много серьознио финансово - и то предварително - за да няма мърдане
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Аджеба Бат Вас за това си говориме "вържи си гащите и тръгвай на бой" или по-точно както казват старите хора "Прави каквото трябва пЪк да става каквото ще" ! Не си ме разбрал правилно, то ми е ясно че не ние сме измислили корупцията и ,не ние сме най големите Гяволи У СветО , във всяко стадо си има и мърша ,но така като гледам си юрист и по-добре от мен (младИо и зелен боклук) знаеш (то не че ти требва юридическо образование ,ма нали знаеш трябва да пуснем и некоя четка) та по-добре от мене знаеш ,че германците са хората които думата на две не става ,а и освен това са първите в света направили бетоновите магистрали, и страшно умните Американци фарляли ,хварляли бомби и слезнали доле при братушките от майка Русия и видели , че швабите са имали най-добре развитата инфраструктура у свето аджеба са аграри!!!!
                    Както и да е мисалта ми е че швабите праат Околовръсни откакто свят светува ,а ние можеше просто да заделим неколко стотин хилки евро ,да им ги размахаме и да имаме поне едно нещо в столицата направено както трябва!!!!
                    Но за капак ще кажа ,че всичките тези безмислици щяха да са доста хубави в един идеален свят,а нашия засъжеление не е такъв (говорим за БГ) ,а и да беше все ше се намери Бай Ганьо да го усере!
                    Ае със здраве!!!!
                    90 2.5 V6
                    Croma 1.9 multijet

Comment

Working...
                    X