Вчера бях паркирал зад "колега" с алфа 145 тъмно синя със софиска регистрация. Явно като е тръгвал първо е счел за нужно да паркирал в моята кола а след това да излезе,резила е ясен две гадни деруги на предната ми броня/не много големи ама ............./ и спукване.Да беше някой с рк,тх или х регистрация и голфо да ама колега малко в повече ми идва.Моля ви като паркирате или излизате колеги внимавайте малко.На някой от нас им пука как им изглеждат колите и не искат да карат макет на войнишко канче
Известие
Collapse
No announcement yet.
безобразие....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщениеВчера бях паркирал зад "колега" с алфа 145 тъмно синя със софиска регистрация. Явно като е тръгвал първо е счел за нужно да паркирал в моята кола а след това да излезе,резила е ясен две гадни деруги на предната ми броня/не много големи ама ............./ и спукване.Да беше някой с рк,тх или х регистрация и голфо да ама колега малко в повече ми идва.Моля ви като паркирате или излизате колеги внимавайте малко.На някой от нас им пука как им изглеждат колите и не искат да карат макет на войнишко канче0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
Аз принципно ако не видя по една алфа някаква опознавателна лепенка (форумна, клубна) или нещо подобно, си я третирам като всички останали - бЕгам далече...Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 16:36.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеАз принципно ако не видя по една алфа някаква опознавателна лепенка (форумна, клубна) или нещо подобно, си я третирам като всички останали - бЕгам далече...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеАз принципно ако не видя по една алфа някаква опознавателна лепенка (форумна, клубна) или нещо подобно, си я третирам като всички останали - бЕгам далече...Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеАз затова не си слагам никакви лепенки - дано да бягат далече от мен.
Comment
-
Колегата с драскотините има късмет , че не е попадал на каквито съм попадал аз.
Първата ми кола както си беше паркирана пред блока пострада от едно пежо 307 оставено на лек наклон без ръчна , свободно от скорост , жена шофьор. Щетите - калник, решетка , фар, броня. Нагло същество беше това , обясняваше на полицаите как имала връзки в кат и щели да и махнат акта. Ако беше мъж щеше да яде бой.
Втората ми кола паркирана на бул. Митрополит Кирил Видински /не спирайте там че много крадат наркоманите / , който не го знае - има място да се разминат 2 камиона при спрели и от 2те страни коли. Та по разкази на очевидци , жена с зелено рено 19 се блъска в спрелият зад мен ford focus , прави го на г*з ,отмества го към метър и нещо и в моята кола. Поражения - броня, капак и фаровете не знам как не са се счупили ... Жената с реното ще се изненадате но .. избягала.
Имам и други случаи но тези са най-бруталните....
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеУсещам, че започва да се развихря някаква сектанщина.
По темата: на такива мърлячи дето поради некадърност/глупост помитат няколко коли и после избягват или пък почват да се правят на велики и да "уволняват" наред, мога само да им пожелая при следващата им подобна постъпка да попаднат на някой млад и възпитан бизнесмен, за когото току-що взетата от пастиране и полиране S/CL/G/ML-класа всъщност представлява много важна част от живота му а пък той самия е с леко лабилна психика и лесно се изнервя...
Comment
-
може и да се втелявам,ама колата я взех от пълно пребоядисване преди няма и три месеца.Още на третата седмица някой ми издра както си трябва задна броня,преживях го.......Сега и предната.......добре ама не е ...........не искам да карам войнишко канче, писна ми.Харесвам си колата може да съм дал по нея две торби пари и нищо да не струва ама си е моя и не желая разни говеда да ми я драскат защото съм им паркирал на местото/предният месец,завърши с любезна нефизическа саморазправа просто въпросният идиот се препъна.............../,да ми я дерат защото не могат да карат и т.н.Преди я държах на закрит паркинг и всичко си беше наред ама......тъпата наредба за газовитре уредби....
Не слагам лепенки за принадлежност към клуб или форум по колата,за мен това е по скоро усещане за удоволствие от автомобила и не желая да афиширам каквото и да е.Алфата си е просто чувство за удовлетворение на собственният ми егоизъм/специално за мен/ и тази е така и предната 33 пак ми създаваше такова чувство .А кой колко време кара алфа и кой е по по най е абсолютно безмислен спор.Винаги ще има хора който днес карат една кола и са искренни фенове на марката ,а утре сменят с голф и отново са запалени фенове на новата марка.Те и в двата случая са искренни в усещанията си.Нека заключат темата моделаторите ,че става безмислена.Пуснах я в яда си за да се оплача по скоро а форума май не е за товаLast edited by alex052; d.m.y г., 15:20.Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
Comment