А честито и от мен жив и здрав... пък на тракдея ще черпиш
Известие
Collapse
No announcement yet.
Честит Рожден ден на VFTI :)
Collapse
X
-
Огромни благодарности за пожеланията на всички
А ето и аз да се похваля с най-хубавия ми подарък за този РД...Двете любими на една снимка
Нямах си и на представа, че съквартиранта ми е взел алфата и жената(това не прозвуча много добре) и е направена тази прекрасна фотосесия
Отново благодаря и поздрави на всичкиAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Айде бате Венци официялно във форума да ти чиститя жив и здрав и много късмет пожелавам ти червена Брера спидер да си купишsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
.
Бат Венци с много добри чувства ти честитя остаряването с още една година!Да си жив и здрав и много щастлив!Това е най-важното пък другото се нарежда като пуловете на 202-ката.155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеНямах си и на представа, че съквартиранта ми е взел алфата и жената(това не прозвуча много добре) и е направена тази прекрасна фотосесия
Екстра е подаръчето
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеТе за тва са съквартирантите - да си помагат взаимноЕкстра е подаръчето
А по-въпроса за фотосесията аз имам особенно мнение и VFTI ги знаеFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеОгромни благодарности за пожеланията на всички
А ето и аз да се похваля с най-хубавия ми подарък за този РД...Двете любими на една снимка
Нямах си и на представа, че съквартиранта ми е взел алфата и жената(това не прозвуча много добре) и е направена тази прекрасна фотосесия
Отново благодаря и поздрави на всички
Пази девойчето, Венци, че апетитите мярка не знаят
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНищо не каза за опаковката, пък на басейна ми развива разни теории
Пази девойчето, Венци, че апетитите мярка не знаятFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеКака всичко надушва еиииииии........
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеОгромни благодарности за пожеланията на всички
Отново благодаря и поздрави на всички
На патерица... Да не се сърдиш и да почерпиш......знаеш кеде....Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
Comment