Известие

Collapse
No announcement yet.

Данък на автомобилите ни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от коков Покажи съобщение
    Моя данък миналата година беше 173 лв и го платих в 16 и 30 часа на стотинки и се наложи да ги броят около 1 час .Колата ми е 105 коня .Тази година ми е 133 лв и реших да им го платя в нови 50 лв в знак на благодарност за това че са помислили с едното си полукълбо за хората с коли над 100 коня .А и намерих близък човек нападжия който ще разнищи нещата дали са така или не .
    Хич не са помислили за тебе просто колата ти е остаряла най-вероятно за да е намален ти е 98 година
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Колата е остаряла но само с 1 година и все още неможе да се впише над 14 години та да падне данъка .А що се отнася до стотинките парите от данъка ми заминават в общината а как и кой не ме интересува и затова съм отишъл в 16 и 30 защото нямаше хора след мен .А все се оплакват че нямат дребни за да изкярят някоя друга стотинка.Сега идва време да се гласува и нашите парламентаристи тъпи решили да намалят данъка .А може би ако дойдат други на власт да нямат ресурси в наличност.

Comment

Колеги незнам но на мен данъка ми е 314 лв 2,4-150 виждами се доста за тия коне

Comment

Влез в сайта на твоята община и ще си провериш колко трябва да ти е данъка .Понякога стават грешки и ако ти сам не се убедиш че е така ще си ги плащаш дълги години.Поне в нашата община Девин е така .Сложили куцо и сакато данъци да изчисляват и събират.2009 година бракувах един ситроен хм и много добре си спомням че ходих при тях да попълня декларация за да я отчислят .Миналата година си плащам данъка на алфата и питам ситроена водили се а те ми отговарят че е отписан еди кога си и до миналата година всичко е ок.Но тази година отивам пак да се оръся като съвестен гражданин и кво да чуя имал съм данък на ситроена от две години не съм го плащал и трябва да платя първо него и тогава на алфата .А лошото е че като бракуваш автомобил и таз декларация дето я попълваш е само един екземпляр и сега иди доказвай че нямаш сестра но пък и аз мога да ги обвиня в същото деяние че са я затрили и те не могат да докажат че не съм я попълвал.Тако че съветвам ви когато попълвате такава декларация искайте и копие за вас за всеки случай никой не е застрахован от кадърни служители в нашето бг.
          Last edited by коков; d.m.y г., 12:34.

Comment

Working...
          X