Известие

Collapse
No announcement yet.

за малките неща...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
    Абсолютно същия случай съм имал и аз като бях млад, самоче с Пежото... Дадох му последните си 13 лв, и куката ми върна 3.
    Ами сега Боре като одъртя, как е? Даваш му космодиск, той ти връща наколенка.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
      Абсолютно същия случай съм имал и аз като бях млад, самоче с Пежото... Дадох му последните си 13 лв, и куката ми върна 3.
      Човештинка сега няма как...
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Ето нещо неочаквано от служител на КАТ
        Може би аз съм някакъв карък с тия, щото все некви гъзета ми попадат - спира ме некъв преди 3-4 дена, седят на отсрещното платно, и дори и за мен изненадващо тоя взе да се набира през платното и ми маха все едно съм разстрелял някой 100 метра по нагоре.......спирам аз след още 50 метра щото движението е доста и не искам някой да ме отнесе.......носи се той лежерно и тежкарски към мен все едно е собственик на 150 овце в балкана и с най - критичния възможен тон задава любимата ми реплика "Найш ли шо те спрях, а?"......при което следва любимия ми невинен отговор - "Защо, докато си дошъл до тука и си забравил ли?"......и се почна една.......бил съм се престроил неправилно........уууужасно.......
        Мда има и доста съвестни дето както в случая си гледат работата както трябва, но заради такива името им е на тоя хал засега......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

От преди няколко дни.Връщам се от летището, има знаци 100,80,60.Е не намалих чак до 60, карах с около 80.Не че бързах, просто отнех газта тя щеше да се намали до влизане в града.Обаче не щех ли ченгета.Спира ме, представя се културно и ме осведомява за какво ме спира.Ми добре викам.Ще трябва да пишем акт за превишена скорост.Еми добре, сбъркал съм, щом трябва...Ама елате да видите радара, карахте с 82.Добре бе, човек, няма да се лъжем я, направете каквото трябва.Помъчи ме още малко, ама запазих спокойствие.Изчакайте в колата.След малко ми носи документите и вика - пред вид това че имате 27 г. стаж и нямате други нарушения - приятен път и по-бавно.

А да ви кажа в каква далавера ме светнаха.Спират те на подходящо място за нещо си.Превишена скорост, отнето предимство и т.н.Почват да те мъчат както описах по-горе и като кандисаш и се помолиш:ама не може ли да не толкова голям акта, жената, детето...И ти казват:и ние сме хора, в тая жега баялдисахме, ей го там барчето, земи по едно кафе и една кола и бегай по живо по здраво.Цъфнал от щастие казваш на продавачката 2 кафета и 2 коли.А тя ти казва - 40 лева.Ти - ??????? Еми днеска са двама.Та така ставали някои работи.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
          X