If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може би аз съм някакъв карък с тия, щото все некви гъзета ми попадат - спира ме некъв преди 3-4 дена, седят на отсрещното платно, и дори и за мен изненадващо тоя взе да се набира през платното и ми маха все едно съм разстрелял някой 100 метра по нагоре.......спирам аз след още 50 метра щото движението е доста и не искам някой да ме отнесе.......носи се той лежерно и тежкарски към мен все едно е собственик на 150 овце в балкана и с най - критичния възможен тон задава любимата ми реплика "Найш ли шо те спрях, а?"......при което следва любимия ми невинен отговор - "Защо, докато си дошъл до тука и си забравил ли?"......и се почна една.......бил съм се престроил неправилно........уууужасно.......
Мда има и доста съвестни дето както в случая си гледат работата както трябва, но заради такива името им е на тоя хал засега......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
От преди няколко дни.Връщам се от летището, има знаци 100,80,60.Е не намалих чак до 60, карах с около 80.Не че бързах, просто отнех газта тя щеше да се намали до влизане в града.Обаче не щех ли ченгета.Спира ме, представя се културно и ме осведомява за какво ме спира.Ми добре викам.Ще трябва да пишем акт за превишена скорост.Еми добре, сбъркал съм, щом трябва...Ама елате да видите радара, карахте с 82.Добре бе, човек, няма да се лъжем я, направете каквото трябва.Помъчи ме още малко, ама запазих спокойствие.Изчакайте в колата.След малко ми носи документите и вика - пред вид това че имате 27 г. стаж и нямате други нарушения - приятен път и по-бавно.
А да ви кажа в каква далавера ме светнаха.Спират те на подходящо място за нещо си.Превишена скорост, отнето предимство и т.н.Почват да те мъчат както описах по-горе и като кандисаш и се помолиш:ама не може ли да не толкова голям акта, жената, детето...И ти казват:и ние сме хора, в тая жега баялдисахме, ей го там барчето, земи по едно кафе и една кола и бегай по живо по здраво.Цъфнал от щастие казваш на продавачката 2 кафета и 2 коли.А тя ти казва - 40 лева.Ти - ??????? Еми днеска са двама.Та така ставали някои работи.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment