Известие

Collapse
No announcement yet.

Прилеп ми изкара акъла :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Прилеп ми изкара акъла :D

И така колеги легнали сме си с жена ми, тя вече заспива аз гледам някакви глупости по телевизията и се онасям преди час някъде вратите и прозореца отворени и по едно време един прилеп влиза и почва да кражи по тавана.Тъкмо се онасях и така си изкарах акъла на всичкото отгоре хъскито с бяг влезе в стаята да го гони и ми скочи отгоре както и да е излетя си навънка копеленцето след като не успях да го цапна нито веднъж с възглавницата,та някой знае ли какво означава да ти влезе прилеп в къщата гледам из google пише,че било на късмет?
    Last edited by Gelew; d.m.y г., 02:25.
    Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
    И така колеги легнали сме си с жена ми, тя вече заспива аз гледам някакви глупости по телевизията и се онасям преди час някъде вратите и прозореца отворени и по едно време един прилеп влиза и почва да кражи по тавана.Тъкмо се онасях и така си изкарах акъла на всичкото отгоре хъскито с бяг влезе в стаята да го гони и ми скочи отгоре както и да е излетя си навънка копеленцето след като не успях да го цапна нито веднъж с възглавницата,та някой знае ли какво означава да ти влезе прилеп в къщата гледам из google пише,че било на късмет?
    Ооо, колега ма много лошо е това, което казваш според моя тълковник това, което казваш значи следното: ще си купиш Алфа 159 „Авант“, „2.4тдс“, „4-моушън“, 7-джи троник“
    п.с. Прощавай това в рамките на шегата, просто като чуя за такива суеверия ми става много смешно
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
    Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

а преставяш ли си да беха влезнали два прилепа!!!!!!!у две Алфи бааааааааааааааааа... му мамата)
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

сакън, ще трябва да се ръси двойно за гориво, ремонти, застраховки, не си е работа

а моят котарак си хвана 1 на терасата, горкинкото, не можахме да го спасим

прилепите в България са защитени, не ги гонете с възглавниците, а им отворете прозореца, ако не е, те ще си намерят изхода
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Ами дано някой 7-G tronik ми падне от някъде пък еб.л съм го в прилепа
          Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Прилепите /европейските/ могат да пренасят бяс, така че по-внимателно.
            Моята кола толкова често я насират птиците ... ако беше вярно че е на пари да съм милионер вече.
            ...

Comment

На племенницата в стаята също влиза преди месец-два едно прилепче, при това през леко открехнат прозорец.
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

означава късмет наистина.Е ако вярваш в тези неща де.
                Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                156 1,8ТS-99 ......
                EX
                159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
                  Почти същото ми се случи миналата седмица
                  Седим със съпругата и гледаме нещо по тв-то...(към 1.30 през ноща) и влиза прилеп...двете ни котки пощуряха...
                  Викам хайде добър човек съм ще го спася
                  Прибрах котките...отворих навсякъде , загасих звука на тв-то и лампата загасих..и онова 1 час не иска да излезне
                  Лети илети..(безшумно )
                  Накрая кацна на една от африканските маски.
                  Хоп с един чаршаф отгоре и на балкона.
                  Махам чаршафа..онова хъхка....след две побутвания отлетя.

Comment

Е на мен ми е интересно вие комарници нямате ли..?

На мен пък ми се е случвало докато седя вечер на тересата на тъмно да лети пред лицето ми,появява се изнивиделица да го ев...........ааа и мишока.
                    Alfa romeo GTVex
                    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Всъщност прилепите са защитени от закона и ловят насекоми, полезни са изключително.Колкото за това, дали пренасят бяс - може и да пренасят, ако си чел Куджо на Ст.Кинг, иначе не съм чул у нас заразен от бяс чрез прилеп.
                      И на мен ми е влизал прилеп къщи.Загасих лампата и отворих прозореца-отиде си.Нищо лошо и страшно.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

На мен пък ми се появяват в двора таралежи и катерички и не знам как да ги тълкувам тези факти.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Еее мен прилеп, пък ме челоса, докато си карах колелото. А вие - В стаите са ви влизали, по таваните ви летяли..
                          Преди 2 месеца, се връщах от работа с колелото и си карах по колоездачната алея и по едно време, изневиделица - Баам, директно в челото и отскочи нещо мъничко, черничко и космато... И гледам аз долу, пипайки се по челото - Нищо ми нямаше ,а онова се гърчи и мята на асфалта... Поуплаших се все пак, както си му е ред. Нямаше как.
                          Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
                            мъничко, черничко и космато...
                            Ако не знаех че става въпрос за прилепче щях да го оприлича на едно... Едно където го размахват из форума
                            Ако не знаете как да се оправяте с прилепчетата, тук имаше един колега който се справяше с тях
                            sigpic
                            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Както беше споменато прилепите наистина са едни от основните приносители на бяс(заедно с лисиците и чакалите)и затова не трябва да се докосват,бясът не се лекува ,от него се умира,има само ваксини(след контакт с бясно животно) поставянето на които е сложно и неприятно.В тази връзка по пътищата често има убити лисици- не се изкушавайте да ги докосвате и взимате.
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                              X