Известие

Collapse
No announcement yet.

Прилеп ми изкара акъла :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

бясът се предава чрез слюнка, най-вече от ухапване
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

На мен ми се случи нещо подобно преди няколко седмици, спя мъртвешки и чувам шумолене откъм вратата на стаята - понеже се процежда малко светлина и виждам ефирно и грациозно създание с финна сатенена нощничка, през която прозираха на остатъчната светлина гладки и изящни форми.......ококорих се аз, викам си ся пък ква ли ще е тая - а то жената ходила до тоалетната.......за малко да си изкарам акъла.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        На мен ми се случи нещо подобно преди няколко седмици, спя мъртвешки и чувам шумолене откъм вратата на стаята - понеже се процежда малко светлина и виждам ефирно и грациозно създание с финна сатенена нощничка, през която прозираха на остатъчната светлина гладки и изящни форми.......ококорих се аз, викам си ся пък ква ли ще е тая - а то жената ходила до тоалетната.......за малко да си изкарам акъла.......
        Те такива и в Плевен щъкат много и ако не е подготвен човек наистина може да си изкара акъла.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Виж, да влети мадама по бански и с бутилка Илайджа Крейг в ръка бих се стреснал определено
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
            бясът се предава чрез слюнка, най-вече от ухапване
            Това е точно,но ти би ли пипала някое животно,ако знаеш,че е бясно,дори и умряло?Аз не бих рискувал!
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
              Е на мен ми е интересно вие комарници нямате ли..?

На мен пък ми се е случвало докато седя вечер на тересата на тъмно да лети пред лицето ми,появява се изнивиделица да го ев...........ааа и мишока.
              Имаме комарници..ама бяха вдигнати

Comment

Working...
              X