Известие

Collapse
No announcement yet.

Тур през югозападна България

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тур през югозападна България

Здравейте,смятам тези дни да се поразходя през Белово,Юндола,да видя в църквата на Добърско Исус изобразен в нещо като ракета,от там ще отида до Ковачевица и Петрич.Ако имате някакви впечатления от пътищата в района или видяното бих се радвал да споделите.Дали в Ковачевица има къде да се паркира и какъв е пътя между Ковачевица и Петрич през Гоце Делчев,имат ли обхват мобилните оператори.И какви са вероятностите да се загубя(навигатор и навигация жена ми...с карта )
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Само не си помисляй да ходиш да видиш и мечките в Белица с Алфата няма да стане, пътят между Гоце Делчев и Петрич е здрав (колкото може да е здрав един път в БГ) ама от завоите направо ти идва да скочиш в движение - прекалено много са
    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Притеснява ме и малкия клиренс на колата- май е 12 сантиметра,мечки не ми се гледат обичам завои, ето защо значи в бг мапс пише Ковачевица- Петрич 93 км.-2 часа

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Притеснява ме и малкия клиренс на колата- май е 12 сантиметра,мечки не ми се гледат обичам завои, ето защо значи в бг мапс пише Ковачевица- Петрич 93 км.-2 часа
        Два часа, ако някои 2-3 тираджии не са решили да минат "напряко" и аз обожавам завои ама там са направо отвратителни - гадни серпентини - не са от тези дето можеш да се изкефиш как ти държи колата - постоянно въртиш волана по много.
        В Добърско не пропускайте да ползвате услугите на кмета-екскурзовод има много какво да научите освен да видите ракетата
        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

...и какъв е пътя между Ковачевица и Петрич през Гоце Делчев,имат ли обхват мобилните оператори.И какви са вероятностите да се загубя(навигатор и навигация жена ми...с карта )
          Пътя Гоце Делчев - Петрич може би още е в ремонт. Минавал съм оттам (последно през пролетта май) с 146-цата - няма проблем. Обхват може да изгубиш, но ще е за малко. Пътя си е един, няма как да се объркаш. Не знам навигацията ти какъв път ще избере, но аз карам през: от Папаз Чаир (Попови Ливади); Горно Спанчово; Катунци; Враня (оттук може да те прати към Кулата, но карай към Хърсово); Хърсово; Кромидово; Капатово; Ново Кономлади; по Е79 в посока София; покрай Левуново (от двете страни на пътя има бензиностанции) и на малка детелина се отклоняваш за Мелник и Рожен (в дясно) и Рупите и Петрич (пак в дясно, но минаваш под пътя на ляво).
          Дано съм помогнал, ако още не си тръгнал. Ако минаваш покрай Сандански и имаш нужда от нещо - звънкай.
          0887954896 - Пепи.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
            Пътя Гоце Делчев - Петрич може би още е в ремонт. Минавал съм оттам (последно през пролетта май) с 146-цата - няма проблем. Обхват може да изгубиш, но ще е за малко. Пътя си е един, няма как да се объркаш. Не знам навигацията ти какъв път ще избере, но аз карам през: от Папаз Чаир (Попови Ливади); Горно Спанчово; Катунци; Враня (оттук може да те прати към Кулата, но карай към Хърсово); Хърсово; Кромидово; Капатово; Ново Кономлади; по Е79 в посока София; покрай Левуново (от двете страни на пътя има бензиностанции) и на малка детелина се отклоняваш за Мелник и Рожен (в дясно) и Рупите и Петрич (пак в дясно, но минаваш под пътя на ляво).
            Дано съм помогнал, ако още не си тръгнал. Ако минаваш покрай Сандански и имаш нужда от нещо - звънкай.
            0887954896 - Пепи.
            Още не съм тръгнал. Това си е направо безценна информация(ще дам на навигацията да го прочете ,дано го запомни)Записах си телефона,надявам се да не те безпокоя.Това ,че пътя е в ремонт означава ли ,че е затворен?Мисля да вляза в Петрич през Дрангово,няма ли да е по-добре?Благодаря още веднъж!

Comment

...Това ,че пътя е в ремонт означава ли ,че е затворен?Мисля да вляза в Петрич през Дрангово,няма ли да е по-добре?Благодаря още веднъж!
              Пътя дори да го ремонтират не го затварят. Маршрута, който съм ти дал е по по-главни пътища. За да минеш през Дрангово трябва да слезеш почти до Кулата, което е излишно, мисля. Ако има нещо звънкай, до 22,09 съм отпуска, така че няма да ме притесниш.
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Като се върна, живот и здраве ще пиша как е било.Смятам да се върна през Сандански,Благоевград,Дупница,Самоков и Боровец.Ще направя окръжност и ще докажа ,че земята е кръгла .Последния път ме спряха две ченгета в Дупница с паркирана Алфа до тях и искаха да ме глобяват .

Comment

Разгледах всичко което бях планувал.Стенописите в църквата в Добърско са наистина невероятни и трябва да се видят,Ковачевица също е много интересна.Завоите наистина са много,след това завоите на Боровец ми се видяха като състезателателно трасе.Пътищата бяха прилични,между Гоце Делчев и Петрич имаше ремонти и си напръсках колата с асфалт
                  Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:04.

Comment

Мина ли през Мелник, Рожен, Рупите? Ако си снимал снимки можеш да ги покажеш в тая тема: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E5%EF%E8%F1%E8

Comment

Да ,беше изключително,много красово.довечера ще сложа снимки.

Comment

Working...
                      X