Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля за съвет

Здравейте... решил съм твърдо да си купя Алфа Ромео. Има нещо което адски много ми харесва в тези автомобили. Въпроса е, че се двоума между 145 и 146 моля да ми кажете позитивите и негативите на тези купета. Казаха ми, че алфите трошели много окачването и скапвали дебитомерите (които били мн скъпи) И също да попитам за 1.6 Twin spark двигателя здрав ли е, защото 120 коня са си доста .... благодаря предварително

http://clubalfaromeo.com/forum/searc...archid=2020601
    Колега има още доста теми,само трябва да се справиш с търсачката.Успех.
    Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
    159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщение
      http://clubalfaromeo.com/forum/searc...archid=2020601
      Колега има още доста теми,само трябва да се справиш с търсачката.Успех.
      търся мнението на повече хора за това пуснах темата в общи приказки с търсачката нищо конкретно няма да разбера...

Comment

Първоначално публикувано от aerozol Покажи съобщение
        търся мнението на повече хора за това пуснах темата в общи приказки с търсачката нищо конкретно няма да разбера...
        Предполагам повечето колеги биха ти казали това: ако попаднеш на пазен и поддържан екземпляр, колата си е супер.Това най-вече важи за мотора 1,6 16 кл. Не е от най-здравите, иска си внимание и грижи. Аз не се оплаквам от него. Но тая приказка с честото трошене на окачване и дебитомери си е несериозна работа - нищо по-различно от който и да е автомобил. Или поне това е моето мнение.Успех!
        ...
        155 1,6 TS 16V `96
        166 2,4 JTD `99
        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Вземи си 155....по красива и по надеждна!
          п.п.според мен)
          Last edited by Бобби; d.m.y г., 16:37.
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Вземи си 155....по красива и по надеждна!
            п.п.според мен)
            опа опа ... секта аз имам 145-ца от 3 години и половина отиват и преди мен е карана в БГ 1 год. по предница не съм сменял чарколяк за 1 стотинка даже ... вече м-у 145 и 146 зависи с 2 врати ли искаш или с 4 ... Според мен най-големият проблем на този модел са фаровете и ел. стъклата но не е нищо , което да неможе да се поправи Успех и да се похвалиш
            sigpic
            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
              опа опа ... секта аз имам 145-ца от 3 години и половина отиват и преди мен е карана в БГ 1 год. по предница не съм сменял чарколяк за 1 стотинка даже ... вече м-у 145 и 146 зависи с 2 врати ли искаш или с 4 ... Според мен най-големият проблем на този модел са фаровете и ел. стъклата но не е нищо , което да неможе да се поправи Успех и да се похвалиш
              ..)..е па нема лошо....нека си избира момчето!
              п.п.просто да не вземе да пропусне нещо от моделите))
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Точно така ... и понеже искаш съвет ... сетих се за още 1 . Когато решиш какъв модел искаш отиди да купуваш с човек който кара такъв . Не просто с човек който "разбира" от автомобили Успех
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                X