Известие

Collapse
No announcement yet.

Основание: почистване

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Основание: почистване

Какво означава това - основание:почистване!? Като влязох във форума,гледам че поста ми не е същия - малко е посъкратен.Да не би да спамя общите приказки? Така се губи смисъла на писаното.Разбирам да е нещо неприлично или реклама - да.Добре че поне на срещите няма някой дяа почиства.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Вече полицаи няма , има чистачи
    И на мене ми липсват няколко поста ама ... преживява се
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Да ти липсва пост е едно, а да е редактиран целенасочено е съвсем друго. Второто не е съвсем редно, особено пък ако "редакцията" променя смисъла на поста !
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Може и по-простичко да го наречем - "цензура"
        bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          Вече полицаи няма , има чистачи
          И на мене ми липсват няколко поста ама ... преживява се
          Ша са сетиш
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Същия върпос го имаше в "За форума", но темата мистериозно е изчезнала оттам.
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

няма нищо мистериозно, има много хубава иконка

там си пише например кво и как се пита, като нещо не е наред според теб

простичко, и дори за тия работи няма никой декориран unlike ...
              Last edited by valjo; d.m.y г., 13:23.
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Ми не че няма да го преживея, ама не ми е приятно някой да ми съкращава писаното.Липсващата част е:"... Хайде да не разискваме правилника,на всеки му се е случвало да си пусне хубава музика и да си понастъпи колата.Номера е да не пречиш на другите и да не надхвърля възможностите на магарето зад волана, иначе...".Това в темата кой колко е вдигал със 156-та си.Та кое наложи почистване де?
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                  Да ти липсва пост е едно, а да е редактиран целенасочено е съвсем друго. Второто не е съвсем редно, особено пък ако "редакцията" променя смисъла на поста !
                  М.....да, по добре да го няма, отколкото да ми променят мисълта....тая корекция не ме кефи...или го има цялият, или го няма!
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Ми не че няма да го преживея, ама не ми е приятно някой да ми съкращава писаното.Липсващата част е:"... Хайде да не разискваме правилника,на всеки му се е случвало да си пусне хубава музика и да си понастъпи колата.Номера е да не пречиш на другите и да не надхвърля възможностите на магарето зад волана, иначе...".Това в темата кой колко е вдигал със 156-та си.Та кое наложи почистване де?

Темата е спряна като "агресивна", "опасна", "надъхваща" и какви ли още не страхотии. Така преценили менторите на сайта ! Същата тема си върви по другите автомобилни форуми без там да се счита за такава обаче ! Понеже аз отворих темата, мисля че съм длъжен да уточня, че я копирах от форума на рено. Там и сега си текат дискусии по нея без уточнението /на определените за целта места/.
                    Сигурен съм че няма да остана несанкциониран от модератора, който се оказа доста честолюбив и приема всяка моя критична дума твърде лично.
                    Не съм много вещ в маркетинга, но си мисля, че предлагайке един продукт е хубаво да се има впредвид мнението на потребителите, което не винаги може да е ласкаво.
                    Така че колега, мисля, че постовете ти бяха жертва по-скоро на отношението към мен.

п.п. споделям мнението ти в цитата, но явно и то е недопустимо !
                    Last edited by nickyto; d.m.y г., 12:08.
                    bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Заради постове, съдържащи изявления за откровено нарушаване на Закона за движение по пътищата, темата (повод за раждане на настоящата) трябваше да бъде заключена още почти в самото начало. Апропо, устисках на няколко призива в този смисъл, докато развитието на дискусията не показа недвусмислено, че излизането от контрол не може да бъде предотвратено.

Ако беше прочетена малко по-задълбочено, щеше да се отбележи, че е изцяло редактирана (не само 1-2 поста), с идеята нарушаването на закона да не се развява като бял чаршаф на мегданя след първа брачна нощ. Почистени са писания, съдържащи конкретно посочени участъци от пътната мрежа, както и други - съдържащи индикации за нарушения или постове, свързани с горните.

С въпросното почистване е много вероятно дори да съм спестила някоя и друга неприятност на писалите, вследствие евентуално съприкосновение със зорки очи, дебнещи тук и там в мрежата.

Причината за цялостната редакция беше, че имах желание (въпреки обвиненията в "цензура") да оставя пишещите да си доизмерят.. скоростомерите, тъй като съм наясно, че момченцата от най-ранна до най-късна възраст обичат да го правят. Само че не бях и все така не съм съгласна това да става посредством проява на явно неуважение към правилата и законите в страната. Развитието на темата след основния й ремонт показа, че не сме дозрели подобна дискусия да се случва в рамките на нормалното и без гореописаните демонстрации.

Позицията на отговорните за форума хора, както и личната ми такава, е, че не подкрепяме нарушаването на закона, нито разказите (независимо дали се касае за реални случки или за митове и легенди) за подобни нарушения.

Когато отворите тема за времена и постигната скорост на писта или друго, предназначено за подобни цели място и удържите импулсите темата да излезе от тази рамка, с радост ще я съхраня жива.

Колкото до мистериите в други раздели, дори не знам за какво иде реч.

Смятам, че бях достатъчно обстоятелствена, а на вас благодаря за търпението да прочетете написаното.

п.п. Моля да имате предвид и обстоятелството, че въпреки нарушението на форумните правила, което представлява настоящата тема (в частта за обсъждане работата на модератор), няма нито един наказан участник.
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                      X