Петък сутринта отивам на работа - в Далкия/демек Топлофикация/.Движа се в посока център-Владиславово.Както винаги има някой който не бърза и се влачи на 2-ра с подпухнали очи.Понастъпвам Алфата и наближавам светофара на входа на музея на Вл. Варненчик.Там намалявам, щото има два капака на шахти на завоя преди симафора-ако не уцелиш единия, другия в кърпа ти е вързан.Отсреща се спуска едно Пежо в неговата лява лента,ще прави завой на ляво.До него,от лявата му страна - колоездач.Той явно иска да използва Пежото като параван.Да ама не.Пежото прави обратен завой/естествено не ме изчаква/ и изненадания колоездач е принуден да направи и той обратен завой щото Пежото го засича, и той направи едно хубаво кръгче в двете ленти и се озовава срещу мене.Спирачки мамата, бабата, лелята и т.н.Та ако всеки спазваше правилника това нямаше да се случи.Слава богу никой не пострада.На всичко отгоре вечерта като се прибирам, си чакам на светофара на ПКИ-то,сега МОЛ Варна.Свети червено и си чакам, а до мене се изнизва един на колело и юнашки си минава на червено ,без даже да намали и да се огледа.Въобще не реагира на спирачките ,клаксоните и благословянията от страна на тези които щяха да го сгазят и невъзмутимо си продължи към центъра.После го видях да отмаря на бира пред денонощния магазин до нас.Направих му забележка за червения светофар, а той най-нагло ми вика - "ми гледайте бе".Ко праим ся?
п.п. За висока цена на парното и други неуредици не съм виновен.Аз осигурявам работат на централата откъм ток,тъй че ако ме видите някъде не ме бийте и не ме таковайте.
п.п. За висока цена на парното и други неуредици не съм виновен.Аз осигурявам работат на централата откъм ток,тъй че ако ме видите някъде не ме бийте и не ме таковайте.
Comment