If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Манекенката" си отиде- (добре, че на мен и малкия ни няма нищо)
Дано се оправи момичето.Преди 4 години преживях много тежка операция на главата.Работата беше или-или.От тогава материалното вече е без значение.Всичко се оправя, само части за хора няма.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Искам да направя един апел към всички колеги които имат малки дечица и към всички бъдещи родители.
Вързвайте дечицата си на детските седалки или ако вече са по-поотраснали да си слагат задължително коланите!
Големият ми син е на почти 7г. и сме го научили още като се качи да си слага колана......
Ако не беше с колан не знам къде точно щеше да е из колата.......
Това го казвам защото имаме много приятели и познати които ми викат (ми то не ще да стои вързано)........
Ми то все пак няма как да знае кое е правилно и добро за него.......
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Колана си е колан,повечето не го харесват,и се правят на мъже ,като не го ползват,и аз съм научил семейството ми, че ако нямат колани няма да потегля,познавам и няколко ,човека които са се сблъсквали с челното стъкло,дори от задната седалка,за щастие оцелели.
Ами лоша рабона, но и аз отправям един апел-не се възползвайте на всяка цена от предимството си и с едно наум.Кел файда кой е виновен, като се праснете, да не говорим за по тежки последствия.
Пожелания за бързо оправяне и липса на подобни инциденти в бъдеще
Ами лоша рабона, но и аз отправям един апел-не се възползвайте на всяка цена от предимството си и с едно наум.Кел файда кой е виновен, като се праснете, да не говорим за по тежки последствия.
Пожелания за бързо оправяне и липса на подобни инциденти в бъдеще
Имах голямо желание да му дам предимство, НО за съжаление не се получи.......
За съжаление човека не искаше да ми го отнеме...... Той въобще не ме видя.......
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
На мен скоро ми се случи да не видя кола,добре че беше из кварталните улички и се кара бавно,на Т-образно кръстовище, обърнах се на дясно нямаше нищо и тръгнах и като завих жена ми вика защо отне предимството на човека,погледнах в огледалото имаше кола ,която беше спряла вероятно за да не ме удари...не знам как става бях сигурен че няма нищо на улицата?!Нистина според статистиките колите които са жълти или червени участват в по малко произшествия.
Comment