Известие

Collapse
No announcement yet.

КАТ ни дебне с необозначени автомобили, оборудвани с камера и радар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
    При разклона за Волуяк на Ломско шосе, където не се вижда особено и летят като луди....
    Или съм в грешка?
    Точно там, то често ли минаваш от там

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:34 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Прасе пак шикалкавиш,даде за пример една от най-варварските държави,Великобритания......да,адски много камери,на летището,в метрото,по улиците но не са за да следят кретените зад волана....болни мозъци,шизофреници...........................
    Няма такъв филм.
    Как варварска бре Кайо?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Няма такъв филм.
      Как варварска бре Кайо?
      Тия са пълни варвари за мен,ако одим там често ама не искам и да ги знам,пълни лицемери и варвари....нагледал съм им се и тук и там,криви глави......
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Тия са пълни варвари за мен,ако одим там често ама не искам и да ги знам,пълни лицемери и варвари....нагледал съм им се и тук и там,криви глави......
        Важното е, че винаги са добре.
        К.М.

Comment

Няма такъв филм.
          Как варварска бре Кайо?
          Да бе...доста честичко.....всеки ден инспектирам полицаите...и все не мога да ги видя...
          GTV 1.8 TS

Comment

Важното е, че винаги са добре.
            А дали наистина са?????
            Питал ли си ги?
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Много ти е бедна информацията, първоначално са били над 5000 камери по пътищата, после са разбрали че това е въздух под налягане, и са останали около 1000......а и понеже цивилизованите западняци нямат чак такова робско подчинение каквото изповядват някой тука, правят това от линка по долу.....
              http://www.speedcam.co.uk/gatso2.htm

Приятна вечер......
              Няма нужда чак от такива брутални действия срещу камерите. Има по-лесни начини да се неутрализира стационарна камера за дълго време. Точен изстрел с paintball пушка , други още по-лесни начини ...
              Камерите не са доказателство в съда. Разчита се на факта , че човека си признава...

Освен това всички коли на пътя са с еднакво добри гуми, спирачки, спирачният им път е еднакъв и затова ограничението и за москич и за порше е еднакво !
              ...

Comment

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                Да бе...доста честичко.....всеки ден инспектирам полицаите...и все не мога да ги видя...
                Сега кажи, че познаваш Пешо с бЕлата астра от Волуяк и ще разбиеш на Мордохи параноята, че това е кола с камера.

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:46 ----------

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                Няма нужда чак от такива брутални действия срещу камерите. Има по-лесни начини да се неутрализира стационарна камера за дълго време. Точен изстрел с paintball пушка , други още по-лесни начини ...
                Камерите не са доказателство в съда. Разчита се на факта , че човека си признава...

Освен това всички коли на пътя са с еднакво добри гуми, спирачки, спирачният им път е еднакъв и затова ограничението и за москич и за порше е еднакво !
                Това за съда и камерите не е точно така, но не ми се навлиза в тази тематика.
                Ти какво предлагаш, за поршетата да има друго ограничение ли? По натам може и да забранят на москвичите да се движат по пътищата, по които се движат поршета. Стига бе, това са смешни неща вече. Поршето имало спирачки и за това може да се движи с 80 в населено място........хахах, тъпотия.
                К.М.

Comment

• [QUOTE=Susscrofa;1061775][QUOTE=gorbi;1061770]Тия "кретени" на пътя са нашите приятели, братя и сестри. Глупаво е да обобщаваш така. Въобще начинът ти на мислене по темата е доста .. хм . как да кажа - хайде по-меко ще го кажа - номенклатурно-комсомолски...

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:11 ----------

Не съм имал възможност да бъда комсомолец, за разлика от теб.
                  В България всички свързват реда с комунизъм, което е жалко и тъжно.
                  Камерите се занимават с кретените, не ми вади думите от контекста, това е способ на агентурния апарат на 6-ти отдел.

---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение

Не мисля, че познаваш експертите в КАТ.
                  Нали знаеш, че полицаите са като лекарите, плюем ги докато не се наложи да ги потърсим, поради опасност от напикаване.
                  МВР не са само шапкарите, надявам се знаеш
                  Колкото неравности по-пътя има, толкова и ограничителни знаци трябва да има.
                  Ако нещо стане и там няма знак пак ще се намери някой като вас да мрънка, само дето този път ще мрънка, че нямало знак.
                  Точно кои са сегашните не знам, но познавам тия от времето на полковник Драгушинов, които си бяха наумили да отпушат пътищата на България и бяха на път да го сторят. Махнаха ги, като на тяхно място дойдоха гореупоменатите индивиди, както и някои попълнения с инженерни дипломи, които никога не могат да се реализират в специалностите си.
                  Кои са сега точно не ми и трябва да знам.
                  Очевидно е, че не поемат отговорност и в никакъв случай не щат да си нарушават рахатлъка.
                  Въпроса не е да се слагат знаци пред неравностите, а да се оправят.
                  Да ама никой не ще да се захваща с бабаита, който е прекопал асфалта или си е направил поредната плевня покрай пътя, с всички последици от това.
                  Дълбаеш в много погрешна посока.
                  Тръгни от кръговото на Драгичево по околовръстното на Перник, до кв. Бела вода и ми кажи за едно ограничение, което да е смислено.
                  Няма такова.
                  Има и ограничение с предупреждение, но е толкова инфантилно, че то служи за оправдание на всички други нарушения.
                  За сметка на това, на единствената автобусна спирка няма никакво ограничение и много често автобусите потеглят на сляпо.
                  Мини това трасе и ще се убедиш.
                  Ако внимаваш, ще видиш много други интересни простотии.
                  Last edited by mordohy; d.m.y г., 22:54.
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                    Тия "кретени" на пътя са нашите приятели, братя и сестри. Глупаво е да обобщаваш така. Въобще начинът ти на мислене по темата е доста .. хм . как да кажа - хайде по-меко ще го кажа - номенклатурно-комсомолски...

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:11 ----------

Не съм имал възможност да бъда комсомолец, за разлика от теб.
                    В България всички свързват реда с комунизъм, което е жалко и тъжно.
                    Камерите се занимават с кретените, не ми вади думите от контекста, това е способ на агентурния апарат на 6-ти отдел.

---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

Няма такова.
                    Има и ограничение с предупреждение, на е толкова инфантилно, че то служи за оправдание на всички други нарушения.
                    За сметка на това, на единствената автобусна спирка няма никакво ограничение и много често автобусите потеглят на сляпо.
                    Мини това трасе и ще се убедиш.
                    Ако внимаваш ще видиш много други интересни простотии.
                    Прави ги тези цитати като хората

КАТ не се занимава с оправяне на пътища, нито с разследване на злоупотреби с държавни пари.
                    К.М.

Comment

• КАТ не се занимава с ремонта на пътищата, ама всеки полицай може да хване олигофрена, който е разкопал пътя да си го оправи.
                      Всеки патрул има идни кочани, формат А-4, които са за административни нарушения.
                      Много са удобни. Пишеш там каквото си мислиш, че е нарушение, а началниците после да си блъскат главата.
                      С такъв акт и на съд можеш да го пратиш.
                      Абе искаш ли, начин ще намериш. Не е нужно да въртиш лопатата.
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        КАТ не се занимава с ремонта на пътищата, ама всеки полицай може да хване олигофрена, който е разкопал пътя да си го оправи.
                        Всеки патрул има идни кочани, формат А-4, които са за административни нарушения.
                        Много са удобни. Пишеш там каквото си мислиш, че е нарушение, а началниците после да си блъскат главата.
                        С такъв акт и на съд можеш да го пратиш.
                        Абе искаш ли, начин ще намериш. Не е нужно да въртиш лопатата.
                        Отклонихме се от темата, а тя беше за камери, ограничения и т.н.
                        Аз например винаги откривам причината за знака ограничаващ скоростта.
                        К.М.

Comment

Отклонихме се от темата, а тя беше за камери, ограничения и т.н.
                          Аз например винаги откривам причината за знака ограничаващ скоростта.
                          Аз също!
                          В 60% е бягане от отговорност или просто кретения!
                          Точно за тях говоря, а не за тия, които са си съвсем на място.

Comment

• Има ли някой с Beltronics Vector 995, защото от две седмици съм с такъв но все още не съм засичал катаджии.Досега забелязах, че засича автоматичните врати на К поне на три пъти по голямо разстояние от Кобра 9340, която ползвах преди това!
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                              Има ли някой с Beltronics Vector 995, защото от две седмици съм с такъв но все още не съм засичал катаджии.Досега забелязах, че засича автоматичните врати на К поне на три пъти по голямо разстояние от Кобра 9340, която ползвах преди това!
                              И може би основно врати ще ти засича, а на камерите ще ти писка в момент на засичане, само да не е късно...

Comment

• Ползвал си такъв или просто така мислиш?Някъде май бах мярнал, че имаш Ескорт?
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Working...
                                X