Известие

Collapse
No announcement yet.

Инфо за авто аларма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Инфо за авто аларма

Колеги някой да знае нещо за тази аларма

Вътре на платката пише SOLD и на другият край M80 но се съмнявам това да е модела,аз не намерих нищо в нета.На релето лепенка с надпис 7609 на интеграла 210D4D.
    Преди няколко дена я свалих от една кола която щеше да ходи за скрап и работата стана много на бързо и не можах да запомня всички кабели кой за какво е.Едно рязане падна с един тъп нож
    Имам цяла папка на компа със схеми на аларми,но тая нея намирам там
    МЕТАН

аз щях да пускам подобна тема но проблем с двигателя ме откъсна от мисълта за алармата.
    по темата -външно прилича на тази която аз искам да сложа но моята е с много кабели и е от палио.ако има значение
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

Голямата букса е десет пинова,а малката четери.Не е заводска после е слагана.Шоковият датчик е вграден
      МЕТАН

Comment

Първоначално публикувано от bocko Покажи съобщение
        Голямата букса е десет пинова,а малката четери.Не е заводска после е слагана.Шоковият датчик е вграден
        Колега ти така и не звънна,и все пак алармата е българска,Super sec е марката,ама не разбрах дали това е твоята на колата или искаш да я слагаш сега?

Comment

поне аз,а доколкото разбрах и колегата е свалил алармата от друга кола и искаме да ги сложим на нашите автомобили.ако можеш да помогнеш с инфо или схема ще бъде супер
          алфа ромео 156 1.8 тс -на части
          алфа ромео 164 2.0тс -на части
          нисан примера п10 1,6 16в хечбек
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
            поне аз,а доколкото разбрах и колегата е свалил алармата от друга кола и искаме да ги сложим на нашите автомобили.ако можеш да помогнеш с инфо или схема ще бъде супер
            Ами модела е Super sec SS9000, преди малко си прегледах каталога,но понеже не работя с тях,в момента нямам схемата на свързване.Значи от тук... има два варианта,имам една втора употреба такава,която трябва да и налучкам изводите ИЛИ да намеря схема от моя снабдител или някой колега...
            Иначе като аларма е добър модел,не ги слагам понеже са по-скъпички от азиатските алтернативи...

Comment

Благодаря колеги за информацията
              Моята излезе Supersec SS2000
              За колегата алармаджия,не се обадих,че сега неми е до аларми.Ето ти
              и сервизните на тоя модел щом имаш такава
              Инструкция за монтаж SUPERSEC_ SS2000
              Ръководство за потребителя SUPERSEC_ SS2000
              Last edited by bocko; d.m.y г., 20:40.
              МЕТАН

Comment

Първоначално публикувано от bocko Покажи съобщение
                Благодаря колеги за информацията
                Моята излезе Supersec SS2000
                За колегата алармаджия,не се обадих,че сега неми е до аларми.Ето ти
                и сервизните на тоя модел щом имаш такава
                Инструкция за монтаж SUPERSEC_ SS2000
                Ръководство за потребителя SUPERSEC_ SS2000
                Благодаря ти колега !!

Comment

Working...
                X