Известие

Collapse
No announcement yet.

Спряха Алфа Радио

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спряха Алфа Радио

Колеги тъй като съм фен на Хаус музиката и въпреки малко прекалените реклами по Алфа Радио това беше станцията, която се слушаше в колата ми.Уви слушаше.От няколко дни се излъчва друга станция а от алфа радио няма и помен.Много ми стана тъпичко защото спряха една от малкото радио станции,където наистина си беше само за хаус музика.Има няколко Бг радиа, има 2 ако не се лъжа чалга радиа, но Хаус беше само Алфа радио...е Няма го..намерих във VW форума писано по темата и реших да го изплагиатствам тук на феновете.За мен лично закриването на ефирното излъчване на Алфа Радио си ми е черен ден.Наистина се надявам да фалира новата станция.91.7 мегахерца за мен вече не съществува..

ето и копираната тема от форума на VW:

На 9 септември (петък) на честотите на Алфа Радио в цялата страна стартира новото радио «България Он Ер», което е част от медийната група «Bulgaria On Air Media Group". Радиото ще излъчва директно почти цялата продукция на Телевизия България Он Ер, като основно: Новините ON Air, Денят On Air и авторските предавания заложени в програмата на телевизията. Радио "България Он Ер" ще се излъчва в 12 града от страната.

Програмен директор на радиото е популярният български музикант и композитор г-н Кирил Маричков. Той ще подбира музиката- поп и рок стил, като между 20 до 30 процента ще се излъчват български песни. «В радиото няма да има никакъв поп фолк, както и крайно екстремни стилове», уточни Маричков и допълни, че това ще бъде радио, чиято аудитория са хора, които успяват в живота със собствения си труд, които могат да формират добрия вкус на обществото и чрез радио «България Он Ер» тази аудитория да се увеличи.

В програмата Кирил Маричков е подбрал и песни, които не са толкова популярни в радио ефира, той обеща музиката да бъде в двойно по-голямо количество отколкото тази, която се излчъва в останалите български радиостанции. Програмата на телевизия «България Он Ер» и радио «България Он Ер» е така синхронизирана, че зрителя или слушателя да може по всяко едно време да може да разчита на информацията, която ще получава независимо дали следи програмата чрез радиото или телевизионния си приемник.

http://www.bgonair.bg

Алфа радио остава част от медийната група България Он Ер и с програма електронна денсмузика 24/7 ще се излъчва в интернет, а до края на годината ще стартира ефирно излъчване в 5 български града - Перник, Пазарджик, Ботевград, Гоце Делчев и Силистра.

http://www.alpharadio.bg
    Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
    Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Като някаква алтернатива остава радио Нова.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Да НО радио НОВА се хваща ефирно само в гр.София.В останалите градове Липсва.Освен ако не измислят някакво радио, което да се конектва онлайн и от там да слушаме радио нова.Късметлия си колега
      Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
      Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Аз също скърбя за Алфа радио и сега /даже и в момента/слушам Нова ,но не е същото.
        А новото радио е страхотна боза,вчера го слушах по инерция и изобщо не ми хареса.
        Но живота е такъв,несправедлив.
        Иначе колега можеш да слушаш online радио Нова от тук.
        http://www.predavatel.com/bg/play/nova_live
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Само ефирно ли е спряно,защото на цифровата ми ТВ все още го има.
          Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

мамка им
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Аз точно преди седмица си го нагласих на 3-та станция и то взеха че го махнаха
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Вие да не очаквате нещо кой знае какво от ТИМ? Просто мутрите са купили и това радио.
                145 1.7 16V Boxer

Comment

Вече се казва "България он еър"
                  http://www.predavatel.com/bg/radio/bulgariaonair
                  Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

И то какво стана - на всички радиа поп и рок. Жалко за радиото слушах го често.
                    Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
                      всички радиа поп и рок.
                      и чалга
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
                        Вие да не очаквате нещо кой знае какво от ТИМ? Просто мутрите са купили и това радио.
                        Не са го купували, а го създадоха.Имат уникалната дарба обаче да развалят всичко хубаво, което са постигнали.Работя в тая медийна група повече от три години, Алфа радио винаги е било до гъза ми (в съседните офиси).Наистина жалко за радиото, но просто новата концепция е изцяло бизнес и икономически насочена и сляха тв, списание и радио в едно.
                        Alfa 156
                        ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                        sigpic

Comment

Working...
                        X