Конкретните момченца от клипа са нереалезирани фолк певчета това е мисля няма какво повече да коментираме.
Известие
Collapse
No announcement yet.
КоЙ КоЛеГа УчСтВа В X FAKTOR и си тръна гол ? Да си признава бързо !
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеКонкретните момченца от клипа са нереалезирани фолк певчета това е мисля няма какво повече да коментираме.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеКонкретните момченца от клипа са нереалезирани фолк певчета това е мисля няма какво повече да коментираме.ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеКато гледам колко време и внимание им се отдели тука , направо се плаша.Да не се окажат реализирани... ...във форума на Алфа Ромео)))АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Аз пък мисля, че сте големи хора и можете сами да се модерирате
Никой модератор не може да ви диктува за какво да ви бъде интересно да си говорите.
Темата не обижда никого. Когато спре да ви вълнува, сама ще си потъне.Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 14:41.
Comment
-
МъдроНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
в темата говорихме за нещо съвсем различно от тях
тея къде са ходили да се излагат не ме вълнуват честно казано
като не ви е интересно - е не четете бе ?!
ако трябваше на всичко що не ми харесва и ми е скучно или смятам, че е неуместно да коментирам - всичкото време на света няма да ми стигнеsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment