Известие

Collapse
No announcement yet.

мнение за примера в пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мнение за примера в пловдив

здравейте на всички ,харесах си в мобилето един нисан
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
    но никога не съм карал автоматик нито на метан,колата е примера 2.0 99година комби
    някой има ли наблюдения над автоматичните скорости и над метана и има ли възможност някой от пловдив да мине да я погледне в какво състояние е
    благодаря ви предварително
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Наблюденията върху автоматичните скорости - ми са много добри, като цяло са здрави и надеждни.С ръчните е по гот, но е въпрос на навик-за другото не знам
    Last edited by fred; d.m.y г., 22:18.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

метан с автоматик... общо взето по-лежерно не може да стане

хем евтино, хем безгрижно - ако няма някакви вродени дефекти тая кола - чудо на чудесата
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Тя като кола е супер! Но знам и друго нещо че японските коли хич не понасят метан...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Тя като кола е супер! Но знам и друго нещо че японските коли хич не понасят метан...
          аз имам един колега който кара мазда на метан/сигурно е 85 година маздата/поне от 5 години е на метан и няма проблеми.какво не им понася на японските.питам защото нямам никакви наблюдения .и къде в пловдим има сервиз в който може да се провери колата
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
            аз имам един колега който кара мазда на метан/сигурно е 85 година маздата/поне от 5 години е на метан и няма проблеми.какво не им понася на японските.питам защото нямам никакви наблюдения .и къде в пловдим има сервиз в който може да се провери колата
            Говоря за новите японки, не за 30годишни През онези год. всички коли са еднакви!
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Чичо ми има същия Nissan автоматик,като цяло не съм го чул да се оплаква.Обаче си хапва доста !
              Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
                Чичо ми има същия Nissan автоматик,като цяло не съм го чул да се оплаква.Обаче си хапва доста !
                на брат ми нисана е 1.6 с вклю1ен климатик градсо 9/100 в софия
                sigpic

Comment

Колегата ми има абсолютно същия като този. Колата е добра, но страшно много ядове му създаде. То небяха скорости да изчезват, да не може да тръгне, сменя филтри някакъви, турбини на скоростната кутия и кво ли не, и пак не е наред. От както я е взел има ядове и с оборотите... Вози добре, но няма база за сравнение с 156-цата ти. Иначе управлението на мотора е супер просто, няма твърде много датчици и електроника. Гори му 12-13 бензин и малко повече метан в гр. Шумен.... Общо взето много внимавай с автоматика гледай добре и я закарай при добри "майстори" да я видят. Двигателя е с верига. Успех. Подръжката г/д като на 166ца...
                  Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Това е паркетна кола.
                    Освен, че хапва доста и иска специфично обслужване и ремонт, на сняг и лед е направо опасна!
                    Зимата си все едно без кола!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Това е паркетна кола.
                      Освен, че хапва доста и иска специфично обслужване и ремонт, на сняг и лед е направо опасна!
                      Зимата си все едно без кола!
                      имаш впредвид че е лека ли
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                        имаш впредвид че е лека ли
                        Не!
                        Имам впредвид, че е просто мотокар!
                        Няма нищо общо със съвременните европейски автоматици!
                        Тоя, като само леко превърти и започва да си изрежда всички скорости. Няма спиране.
                        Подчертано не е кола за БГ.
                        Нямаш никакъв контрол нито при потегляне, нито при превъртане.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

те са на серий примерите,та май се води P11 как и да е,части се поръчват от Англия и са точно 3 пъти по евтини от тука за нисан,не е хилава кола но вози доста твърдо и задната седалка е ужасна,обикновенно корите и пласмасата при дупки пукат,предните седалки горе долу биват,от вътре си е като всеки един нисан таблото,не бих казал че е комфортна особенно за класа си,като седнеш имаш чувството че пропадаш в седалката,волана някак си идва високо,но е една добра кола за много години при един майстор го питахме каза че са отваряли 1 двигател на примера и той е бил краден и са сипали некъв пясък в резервоара за мизерията,някой доста ама доста гният,за автоматика ясно като всеки един друг,оня ден карах едно старичко рав 4 тойотка автоматик бе изкефи ме,аре бе целият свят кара автоматици ние се ослушваме да не се минеме,ми карал съм неколко автоматика да кефи ме повече от ръчните скорости и автопилот да има пей сърце.

Comment

Относно автоматиците..., всеки който не е карал ще ти каже "мани го това автоматика, не е кола", това е нормално. Отиваш, гледаш, караш, ако ти хареса взимаш. Като дадеш на контакт гледай дали светят лампите по таблото, съответно като запалиш дали ще изгаснат. Повечето съвременни автоматици си имат контрол и датчици които да сигнализират при проблем. Ако можеш завърти гуми на чакъл да видиш дали ще ти светне някой от лампите за кутията по таблото, ако светне не е за теб. Можеш също да провериш маслото на скоростната кутия, като извадиш щеката трябва да има червеникав прозрачен и бистър цвят. Ако ти се стори някоя боза или мътна течност, това не е автоматика за теб щото е каран с кой знае какви лайна и съответно имаш предпоставки за бъдещи проблеми.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

с две думи да ходя да я гледам и ако ми хареса да взимам
                              говорих с продавача и каза че единствено имала проблем с бендикса-чувал се шум при палене ,но палел
                              sigpic

Comment

Working...
                              X