Блокчето тук в Дания има заден двор, където си паркираме колите. До него се стига през едно "тунелче" в центъра на сградата. Та преди малко както си седя вкъщи и чувам как една кола влита вътре в дворчето и спира рязко....отивам на джама и гледам 2 коли, 4-5 млади момчета и някаква суматоха....викат, крещят, "get out" -тва онова...по едно време изхвърлиха някакви неща от едната кола, врътнаха се и си заминаха...всичко това в рамките на 1-2 минути се развива.
Аз записах моделите на колите и номера на тази, която видях.Всичко това се развива на 50-60см от предния капак на алфата...
Та, чудя се, дали да не звънна в полицията и да дойдат, да разгледат какво е положението...не ми се ще разни наркоманчета да ми се въртят в двора...
От друга страна е ясно, че ако стане нещо, някой от блока ги е изпортил...та се чудя, да не се върнат после и да строшат тва-онова...
да не говорим, че колата ми не е много легална все още тук....та ще направи неприятно впечатление на куките...
Вие какво бихте направили?
Аз записах моделите на колите и номера на тази, която видях.Всичко това се развива на 50-60см от предния капак на алфата...
Та, чудя се, дали да не звънна в полицията и да дойдат, да разгледат какво е положението...не ми се ще разни наркоманчета да ми се въртят в двора...
От друга страна е ясно, че ако стане нещо, някой от блока ги е изпортил...та се чудя, да не се върнат после и да строшат тва-онова...
да не говорим, че колата ми не е много легална все още тук....та ще направи неприятно впечатление на куките...
Вие какво бихте направили?
Comment