Първоначално публикувано от morfius
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпросче за user accounts
Collapse
X
-
Аз май съм разбрал погрешно постановката... мислех, че правиш 20 RDP сесии, а не, че логваш много акаунти в игра от една локална сесия.
Като опре до игри там вече е мазало, зависи как и колко тая игра ползва видеото... като нищо може да презорваш картата или 9 зареждания на драйвера и + директХ да объркват уиндоуса нещо.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеАз май съм разбрал погрешно постановката... мислех, че правиш 20 RDP сесии, а не, че логваш много акаунти в игра от една локална сесия.
Като опре до игри там вече е мазало, зависи как и колко тая игра ползва видеото... като нищо може да презорваш картата или 9 зареждания на драйвера и + директХ да объркват уиндоуса нещо.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеА какво общо имат акаунтите на играта с тези на Уиндоус, за какво ти са различни ОС акаунти?
Не мога да логна повече от един .
Comment
-
Сега пък ново двайсет .. когато се кънектна от втори юзер ,първия се дискънектва от нета ...wtf ? Някакви идеи по настройките какво да гледам .. ползвам рутер и атерос като програма
Я едно въпросче......ако инсталирам още един уиндоус във виртуална машина ... ще могат ли двата уина да работят едновременно ? и примерно с алт и таб да си ги сменям ,или както там се сменят ?Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 03:10.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеЯ едно въпросче......ако инсталирам още един уиндоус във виртуална машина ... ще могат ли двата уина да работят едновременно ? и примерно с алт и таб да си ги сменям ,или както там се сменят ?Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
Comment