Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпросче за user accounts

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    А тоя 20 ти акаунт същия ли е като другите, има ли разлика в реда по които ги логваш?
    Същия е ,направил си бях 25 лимитед акаунта и един администраторски. Стигав всеки път до 19 и на 20-тия тесла. Някой ми каза виртуална машина да направя, ама това ми е мътно .Не знам как се прави

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Пробвай в друг ред, виж ги тия акаунти да не са се заключили по някаква причина.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Опитвах всякак.Дори администраторския акаунт ,се опитвам да пусна като 20-ти и тогава и настройките ми се разбазикаха пак.Видеото започва да НЕ зарежда драйвърите

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Я като отвориш 19 отвори таск менажер а и виж колко ти е зает процесора и колко памет свободна имаш.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ето принт ,при който съм логнат с 8 ника в една онлайн игра от 8 акаунта. При опит да се логна от девети акаунт в играта ми бягат всички настройки на видеото ,освен това и ми иска пак парола за отключване на акаунта. Като гледам компа не е натоварен и на половина .... не знам кво става
            Attached Files

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Аз май съм разбрал погрешно постановката... мислех, че правиш 20 RDP сесии, а не, че логваш много акаунти в игра от една локална сесия.
              Като опре до игри там вече е мазало, зависи как и колко тая игра ползва видеото... като нищо може да презорваш картата или 9 зареждания на драйвера и + директХ да объркват уиндоуса нещо.

Comment

Аз май съм разбрал погрешно постановката... мислех, че правиш 20 RDP сесии, а не, че логваш много акаунти в игра от една локална сесия.
                Като опре до игри там вече е мазало, зависи как и колко тая игра ползва видеото... като нищо може да презорваш картата или 9 зареждания на драйвера и + директХ да объркват уиндоуса нещо.
                Май май си абсолютно прав за драйвера и уиндоуса. А се опитвам да логна от всеки user account на компа, по един ник онлайн в играта . Целта ми е да заключа един канал за да не може да влезе друг в него,а затова е нужно да има 25 ID-та в канала

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

А какво общо имат акаунтите на играта с тези на Уиндоус, за какво ти са различни ОС акаунти?

Comment

А какво общо имат акаунтите на играта с тези на Уиндоус, за какво ти са различни ОС акаунти?
                    Защото от един акаунт мога да логна в играта един ник.
                    Не мога да логна повече от един .

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Сега пък ново двайсет .. когато се кънектна от втори юзер ,първия се дискънектва от нета ...wtf ? Някакви идеи по настройките какво да гледам .. ползвам рутер и атерос като програма

Я едно въпросче......ако инсталирам още един уиндоус във виртуална машина ... ще могат ли двата уина да работят едновременно ? и примерно с алт и таб да си ги сменям ,или както там се сменят ?
                      Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 03:10.

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                        Я едно въпросче......ако инсталирам още един уиндоус във виртуална машина ... ще могат ли двата уина да работят едновременно ? и примерно с алт и таб да си ги сменям ,или както там се сменят ?
                        Можеш разбира се.
                        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Working...
                        X